شماره‌ ی اطلاعیه:«۱۹۴۸»تاریخ انتشار:«۱۴‌۰۴‌/۰۴‌/۲۶‌» پیرو اطلاعیه های:« ۱۹۴۶ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌» و « ۱۹۴۷ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌»

❤️رهبرمعظم انقلاب در تاریخ «۱۴۰۴/۰۳/۱۴»فرمودند: ،

🌹نظام اسلامی، جمهوری اسلامی، در مقابل همه‌ی این توطئه‌ها و طرّاحی‌ها و دشمنی‌ها طاقت آورد و این توطئه‌ها را خنثی کرد؛ شاید اگر بشمریم، بیش از هزار توطئه به وسیله‌ی جمهوری اسلامی خنثی شد،
🌹بعضی‌ها را هم پاسخ داد.

♨️مهم این است که اینها این توطئه‌ها را انجام دادند برای اینکه جمهوری اسلامی را تضعیف کنند،
🌹امّا جمهوری اسلامی نه‌فقط تضعیف نشد، بلکه روزبه‌روز بر توانایی‌های آن و قدرت آن افزوده شد؛

🌹نه‌فقط در داخل کشور،
🌹بلکه حتّی در خارج از کشور توانایی‌های گوناگون جمهوری اسلامی افزایش پیدا کرد.
🌹و همین جا من به ملّت ایران عرض کنم و همه‌ی کسانی که به مسائل ایران علاقه دارند بدانند که:
🌹از این پس هم:
🌹به توفیق الهی، تا بتوانیم بر قدرت همه‌جانبه‌ی ملّی خود خواهیم افزود.

.

❌آماده باشِ صددرصد‼️

💯درلبیک به فرمان رهبر بهتر از جانمان؛
💯و برای قوی تر شدن کشور و #خنثینمودنتوطئه‌های بعدی؛
💯#باید:
💯 همچنان#نخبگانجامعه؛ در آن«۵۰»کار گروه سازماندهی شوند و 💯 #خلاءها راشناسایی کنند؛
💯منافذ #خطر را شناسایی کنند؛
💯برای رفع خلاء ها و مسدود نمودن منافذ خطر؛ دولت ها ومجلس های شورای اسلامی و مسئولین را #کمک_فکری نمایند.

🔶قیامهای اجتماعی، در همه جای دنیا، معمولاً به کمک احساسات شکل میگیرند…… اگر اندیشه‌ای و عقلانیّتی هم پشت سر این احساسات وجود داشته باشد، غالباً در لابه‌لای نظرات و اجتهادهای برخاسته‌ی از این احساسات، آن پشتوانه‌های عقلانی گم میشود، کم‌رنگ میشود؛ احساسات، خیلی اوقات، اهداف عقلانی قیامها را تحت تأثیر خود قرار میدهد.

⁉️نتیجه چیست؟!
🔶نتیجه این است که وقتی احساسات فروکش کرد، مسیر حرکتی که انقلاب برای آن به وجود آمده است عوض میشود؛ چون آن عقلانیّتی که پشت سر این قیام بود گم شده و کم‌اثر شده، لذا مسیر عوض میشود.

🔶نمونه‌های متعدّدی در تاریخ دارد؛ مثلاً انقلاب فرانسه در قرن هجدهم برای مبارزه‌ی با سلطنت یک خاندانی به وجود آمد ــ خاندان بوربون‌ها ــ بعد که انقلاب پیروز شد و حتّی پادشاه را و زنش را کشتند، احساسات گوناگون در بین مردم آن‌چنان فضا را در قبضه‌ی خودش گرفت که مردم یادشان رفت برای چه قیام کردند، برای چه مبارزه کردند و به میدان آمدند؛ بعد از حدود پانزده سال، سلطنت ناپلئون بر کشور فرانسه به وجود آمد و بعد از رفتن او هم همان خاندانی که انقلاب علیه آنها بود، همانها آمدند و حدود هفتاد سال یا هشتاد سال، فرانسه‌ای که با سلطنت جنگیده بود با سلطنت زندگی کرد؛ یعنی آن مبنای عقلانیِ پشت سر آن قیام و انقلاب بکلّی گم شد و از بین رفت؛ این را ما تقریباً در همه‌ی انقلابها یا در اغلب انقلابهای دنیا می‌بینیم.

♥️امام؛ انقلاب اسلامی را در قبال این آفتِ نابودکننده حفظ کرد و مصونیّت داد.

♥️امام بزرگوار، با تدبیر الهی و با عقلانیّت برخاسته‌ی از ایمان به خدا و ایمان به غیب، کاری کرد که این آفت دامن انقلاب اسلامی را نگیرد؛ یعنی ایشان کاری کرد که احساسات (خب در انقلاب ما هم احساسات زیاد بود )ـ؛ نتواند مسیر اصلی و درست اوّلیّه‌ی انقلاب را و حرکت مردم را منحرف بکند و مردم را از آن راه دور بکند.

♥️امام چه کار کرد؟
🌹مظهر عقلانیّت امام، آن عقلانیّتی که موجب شد بتواند این کار را انجام بدهد، دو رکن اساسی بود:

✅ یک رکن «ولایت فقیه»،
✅ یک رکن «استقلال ملّی».
امام خامنه ای عزیز _۱۴۰۴/۰۳/۱۴

🔷درباره‌ی «ولایت فقیه» توضیحات زیادی داده شده، فعلا”ما نمیخواهیم وارد آن بشویم؛ امّا در ذیل «استقلال ملّی»؛ دراطلاعیه بعدی به اصل «ما میتوانیم» خواهیم پرداخت.

🌎 «مجمع مردمی #پیگیری سیاست‌های کلی نظام»

کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱