شماره‌اطلاعیه:«‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۲۰۰۱»تاریخ انتشار «۱۴‌۰۴‌/۰۸/۲۶‌‌»موضوع:چرا عده ای اینگونه تحلیل می کنند!

❌جنگ دوازده روزه به این دلیل رخ داده، که آمریکا حس کرده بود با بازیگری ضعیف مواجه است و اقدام علیه آن، هزینه ندارد یا هزینه اندکی دارد‼️

⛔️به نظر میرسد تحلیلشان درست نباشد‼️

✅البته هیچ سیاستمدار و تحلیلگر عاقلی در دنیا، منکر روحیه و رفتار استکباری آمریکا نیست. روحیه و رفتاری که اغلب سعی می‌شود در زروَرق تعابیر سیاسی، دیپلماتیک، تئوری‌های آکادمیک و گاه حتی چاپلوسی‌های آشکار پیچیده شده تا از گزندگی آن کاسته شود.

♨️آنهایی که در برابر این سیاست استکباری کرنش می‌کنند، دلایل و توجیهات خود را دارند.
⛔️عبور از استقلال ملی و پذیرش زیر سؤال رفتن آن، مهم‌ترین ویژگی مشترک کرنش‌کنندگان است.

⚠️سیاست و البته گناه ایران از نگاه برخی آن است که حاضر نیست در برابر آمریکا از استقلال خود صرف نظر کند و خدشه به آن را بپذیرد.

🔥تهدید و زورگویی، سیاست چماق و هویج و قلدری از جمله اهرم‌های اصلی در جعبه‌ابزار دیپلماسی آمریکایی است.

♨️فرق چندانی هم ندارد که کدام حزب و رئیس جمهور بر سر کار باشد. تنها تفاوت دولت فعلی آمریکا با دولت‌های پیشین، استفاده از ابزار قلدری به‌صورت عیان و بدون احساس نیاز به لاپوشانی و بزک کردن است.

❌بررسی‌ها و گزارش‌های دقیق و مبتنی بر آمار محققانی در خودِ غرب نشان می‌دهد قلدری و تهدید و ارعاب، اصلی‌ترین ابزار و ویژگی دولت حاضر است و این تهدیدها زمانی عملی شده‌اند، که آمریکا یقین داشته:

💯 #ایراندرحالقویشدناست_وبایداورامهارکرد واینکه میگویند آمریکا حس کرده با بازیگری ضعیف مواجه است که اقدام علیه آن، هزینه ندارد یا هزینه اندکی دارد وباید به او حمله کرد؛ تحلیل درستی به نظر نمی رسد‼️

❤️اینکه رهبر معظم انقلاب برمطالب ذیل تأکید فراوان دارند؛ریشه آنرا باید در همین تحلیل عقلانی و منطقی جستجو کرد و به منزله ی این است که: این راه را #بایدباقوت ادامه دهیم:

✅«این را همه بدانند که درحال‌حاضر علاج خیلی از مشکلات «قوی شدن» است؛ کشور را باید قوی کرد. دولت در بخشهای مختلفِ مربوط به خودش کار را با قوّت انجام بدهد؛ نیروهای نظامی کار خودشان را با قوّت انجام بدهند؛ جوانها تحصیل و پیشرفت علمی را با قوّت انجام بدهند. اگر چنانچه کشور قوی بشود و دشمن احساس کند که با برخورد با این ملّت قوی، سود نخواهد برد و ضرر خواهد دید، قطعاً کشور مصونیّت پیدا میکند؛ بدون تردید. قوّت نظامی لازم است، قوّت علمی لازم است، قوّت مدیریّت کشوری لازم است؛ این کارها باید انجام بگیرد. قوّت انگیزه‌ی شما جوانها هم لازم است؛ یعنی این انگیزه را از دست ندهید، این روحیه را از دست ندهید».

«مجمع مردمی #پیگیری سیاست‌های کلی نظام»

کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱