اطلاعیه «شماره ۳۸۵»۱۲دی‌ماه سالروز درگذشت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی بود .(قسمت آخر)

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم 

 ۱۲دی‌ماه سالروز درگذشت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی بود .

 قسمت آخر:

 ایشان انسانی #آزادفکر و روحانی روشن‌فکری بود؛ اما متأسفانه به خاطر همین مقاصد سیاسی ایشان را به نسل جوان بد معرفی کردند.

ایشان را متهم به دگم‌اندیشی می‌کردندو این درحالی است که :

 ایشان انسانی آزادفکر، اهل گفت‌وگو و مباحثه بودند. این حرف مربوط به امروز و دیروز نیست. اگر قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هم سؤال می‌کردند که سه استاد حوزه و روحانی را معرفی کنید که دارای #اندیشه‌_دینی متناسب با زمان باشند و بتوانند در دانشگاه حضور پیدا کنند، خیلی ها؛ در کنار شهید مطهری و شهید بهشتی حتماً #استادمصباح را هم معرفی می‌کردند.

حتی ایشان با #ارباب_ادیان‌های مختلف هم گفت‌وگو می‌کردند.

برخی از این گفت‌وگوها هم به‌صورت #کتاب منتشر شده است.

 این جفای بزرگی است که بگوییم ایشان دگم‌اندیش بود.

 ابداً چنین چیزی نبود.

 ایشان در اوایل پیروزی انقلاب، با #مارکسیست‌ها مکالمه داشت. مثلاً، احسان طبری واقعاً غول‌اندیش مارکسیستی بود که فراتر از ایران شناخته شده بود و در کشورهای کمونیستی آثارش را می‌خواندند، ولی در برابر #منطق_قوی آیت‌الله مصباح در مناظرات تلویزیونی کم آورد. چه بسا همان مناظرات سبب تحول ایشان شد. بعد هم، آن کتاب معروف #کج‌راهه را نوشت و سیر تحول خود از مارکسیسم به #اسلام را در آن کتاب بیان کرد.

 این نشان‌دهنده‌ #آزاداندیشی آیت‌الله مصباح بود. برای ایشان منطق و استدلال بسیار مهم بود.

مجمع پیگیری مردمی سیاستهای کلی نظام _۱۴۰۰/۱۰/۲۷

کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)وسایت مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱