❌ «۱۹۴» روز دیگر؛
✅به کسی رأی می دهیم که :
❌بداند؛ آنچه مردم میخواهند اینها است :
✅ امنیت قضایی؛
❤️رهبر معظم انقلاب در تاریخ «۱۳۹۴/۱۲/۰۵» فرموده اند :
✅مسئلهی اقتصاد درونزا را ما مطرح کردیم؛ مردم مجلسی میخواهند که برای اقتصاد درونزا، به معنای واقعی کلمه وقتگذاری کند، ریلگذاری کند و دولت موظّف بشود بر اساس این حرکت بکند؛ آنچه مردم میخواهند اینها است.
⁉️سئوال ؟!!!
⁉️آیا معظم له؛ در مواردمشابه؛ به عنوان مثال در مورد سیاستهای کلی«امنیت قضایی» که بیش از«۲۱ سال قبل»؛ یعنی در تاریخ «۱۳۸۱/۰۷/۲۸» ابلاغ فرموده اند؛ همین انتظارات را از مجلس ندارند؟!!
❌ قرار بوده در مجلس؛ برای این سیاست ها قوانین کامل نوشته شود که : به ۸ مورد در اطلاعیه ی قبلی اشاره شد؛ بقیه به شرح ذیل می باشد :
۹- استفاده از روش داوری و حکمیت در حل و فصل دعاوی.
۱۰- بالا بردن سطح علمی مراکز آموزش حقوقی متناسب با نظام قضایی کشور، بالا بردن دانش حقوقی قضات، تقویت امور پژوهشی قوه قضاییه و توجه بیشتر به شرایط مادی و معنوی متصدیان سمتهای قضایی.
۱۱- بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی و توان عملی ضابطان دادگستری و فراهم ساختن زمینه برای استفاده بهینه از قوای انتظامی.
۱۲- تأمین نیازهای قوه قضاییه در زمینههای مالی، تشکیلاتی و استخدامی با توجه به اصول ۱۵۶، ۱۵۷ و ۱۵۸ قانون اساسی.
۱۳- تعیین ضوابط اسلامی مناسب برای کلیه امور قضایی از قبیل قضاوت، وکالت، کارشناسی و ضابطان و نظارت مستمر و پیگیری قوه قضاییه بر حسن اجرای آنها.
۱۴- بازنگری در قوانین در جهت کاهش عناوین جرایم و کاهش استفاده از مجازات زندان.
۱۵- تنقیح قوانین قضایی.
۱۶- گسترش دادن فرهنگ حقوقی و قضایی در جامعه.
۱۷- گسترش دادن نظام معاضدت و مشاورت قضایی.
❌ادامه دارد
🌸مجمع مردمی #پیگیری سیاستهای کلی نظام۱۴۰۲/۰۵/۲۸
کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱