اطلاعیه‌ی شماره‌ ی«۱۸۳۱»به :مجامع استانی؛

سلام علیکم؛
💐با احترام؛ پیرو اطلاعیه ی «۱۸۲۷‌‌‌» یکی از آن دغدغه ها #آب است؛ که به دلیل اهمیّت موضوع؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ «۱۳۷۹/۱۲/۲۰» #سیاستهایکلیمنابعآب

در تاریخ «۱۴۰۲/۰۸/۱۶» #سیاستهایکلیتوسعهدریا محور

در تاریخ «۱۳۹۱/۰۹/۲۹» #سیاستهایکلینظامدربخشکشاورزی

در تاریخ «۱۳۹۴/۰۸/۲۶» #سیاستهایکلیمحیطزیست

در تاریخ «۱۳۷۹/۱۲/۲۰» #سیاستهایکلیبخشمعدن

در تاریخ «۱۳۷۹/۱۲/۲۰» #سیاستهایکلینظامدرزمینهانرژی

در تاریخ «۱۳۷۹/۱۲/۲۰» #سیاستهایکلیبخشحملونقل

در تاریخ «۱۳۹۱/۰۹/۲۹» #سیاستهایکلینظامدربخشصنعت

در تاریخ «۱۳۷۹/۱۲/۲۰» #سیاستهایکلیامنیتاقتصادی

در تاریخ «۱۳۸۱/۰۷/۲۸» #سیاستهایکلیامنیتقضایی

در تاریخ «۱۳۸۹/۱۱/۲۹» #سیاستهایکلینظامدرامورتشویقسرمایهگذاری

در تاریخ «۱۳۹۱/۱۱/۲۴» #سیاستهایکلیتولیدملیحمایتازکاروسرمایهایرانی

در تاریخ «۱۳۸۴/۰۳/۰۱» #سیاستهایکلیاصل ۴۴ قانون اساسی

در تاریخ «۱۳۸۵/۰۴/۱۱» #سیاست‌های راهبردی و بسیار مهم نظام درباره بند ج اصل چهل و چهار قانون اساسی

در تاریخ «۱۳۹۵/۰۷/۲۴» #سیاست‌هایکلیانتخابات

در تاریخ «۱۳۹۸/۰۷/۰۶» #سیاست‌هایکلینظامقانونگذاری

در تاریخ «۱۳۸۹/۰۱/۳۱» #سیاست‌هایکلینظام_اداری

در تاریخ «۱۴۰۱/۰۱/۲۱» #سیاست‌هایکلیتأمین_اجتمایی

در تاریخ «۱۳۸۹/۱۱/۲۹» #سیاست‌هایکلینظامدرامورپدافندغیرعامل

را که به عنوان راهنمای دستگاه‌های اجرایی، تقنینی و نظارتی، خط مشی و جهت‌گیری نظام را در بخش مذکور تعیین می‌کند، به شرح زیر ا ابلاغ فرموده اند.

۱- تأکید بر پدافند غیرعامل که عبارت است از مجموعه اقدامات غیرمسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌گردد.

۲- رعایت اصول و ضوابط پدافند غیرعامل از قبیل انتخاب عرصه ایمن، پراکنده‌سازی یا تجمیع حسب مورد، حساسیت‌زدایی، اختفاء، استتار، فریب دشمن و ایمن سازی نسبت به مراکز جمعیتی و حائز اهمیت بویژه در طرح­های آمایش سرزمینی و طرح های توسعه آینده کشور.

۳- طبقه‌بندی مراکز، اماکن و تأسیسات حائز اهمیت به حیاتی، حساس و مهم و روزآمدکردن آن در صورت لزوم.

۴- تهیه و اجرای طرح‌های پدافند غیرعامل (با رعایت اصل هزینه – فایده) در مورد مراکز، اماکن و تاسیسات حائز اهمیت (نظامی و غیرنظامی) موجود و در دست اجراء بر اساس اولویت‌بندی و امکانات حداکثر تا پایان برنامه ششم و تأمین اعتبار مورد نیاز.

۵- تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل در برابر سلاح­های غیرمتعارف نظیر هسته‌­ای، میکروبی و شیمیایی.

۶- دو یا چندمنظوره کردن مستحدثات، تأسیسات و شبکه‌های ارتباطی و مواصلاتی در جهت بهره‌گیری پدافندی از طرح­های عمرانی و بویژه در مناطق مرزی و حساس کشور.

۷- فرهنگ سازی و آموزش عمومی در زمینه به کارگیری اصول و ضوابط پدافند غیرعامل در بخش دولتی و غیردولتی، پیش­‌بینی مواد درسی در سطوح مختلف آموزشی و توسعه تحقیقات در زمینه پدافند غیرعامل.

۸- رعایت طبقه­‌بندی اطلاعات طرح­های پدافند غیرعامل.

۹- ممانعت از ایجاد تأسیسات پرخطر در مراکز جمعیتی و بیرون بردن این­گونه تأسیسات از شهرها و پیش­بینی تمهیدات ایمنی برای آن دسته از تأسیساتی که وجود آنها الزامی است و ممانعت از ایجاد مراکز جمعیتی در اطراف تأسیسات پرخطر با تعیین حریم لازم.

۱۰- حمایت لازم از توسعه فناوری و صنایع مرتبط مورد نیاز کشور در پدافند غیرعامل با تأکید بر طراحی و تولید داخلی.

۱۱- به کارگیری اصول و ضوابط پدافند غیرعامل در مقابله با تهدیدات نرم­‌افزاری و الکترونیکی و سایر تهدیدات جدید دشمن به منظور حفظ و صیانت شبکه ‌های اطلاع‌­رسانی، مخابراتی و رایانه‌­ای.

۱۲- پیش­بینی سازوکار لازم برای تهیه طرح­های مشترک ایمن­سازی و ایجاد هماهنگی در سایر طرح­ها و برنامه­‌ها و مدیریت نهادهای مسئول، در دو حوزه پدافند غیرعامل و حوادث غیرمترقبه در جهت هم‌­افزایی و کاهش هزینه‌ها.

۱۳- ایجاد مرکزی برای تدوین طراحی، برنامه‌­ریزی و تصویب اصول و ضوابط، استانداردها، معیارها، مقررات و آیین نامه های فنی پدافند غیرعامل و پیگیری و نظارت بر اعمال آنها.- تأکید بر پدافند غیرعامل که عبارت است از مجموعه اقدامات غیرمسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت‌های ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌گردد.

در تاریخ «۱۳۸۴/۰۶/۲۵» #سیاست‌هایکلینظامبرایپیشگیریوکاهشخطراتناشیازسوانحطبیعی و #حوادثغیرمترقبه

در تاریخ «۱۳۸۹/۱۱/۲۹» #سیاست‌هایکلینظامدرامور_شهرسازی

در تاریخ «۱۳۸۹/۱۱/۲۹» #سیاست‌هایکلینظامدرامورامنیتفضایتولیدوتبادلاطلاعاتو_ارتباطات(افتا)

در تاریخ «۱۳۷۷/۰۷/۱۱» #سیاست‌هایکلیشبکه‌هایاطلاع‌رسانی_رایانه‌ای

در تاریخ «۱۱۳۹۰/۰۹/۲۱» #سیاست‌هایکلیآمایش_سرزمین

در تاریخ «۱۳۸۹/۱۱/۲۹» #سیاست‌هایکلیترویجوتحکیمفرهنگایثاروجهادوساماندهیامور_ایثارگران

را به شرح زیر به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرموده اند :

۱- اعتلاء، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و تفکر بسیجی در جامعه و نهادینه ساختن آن در اندیشه، باور، منش و رفتار مردم و مسئولان و مقابله با عوامل بازدارنده و تضعیف کننده آن.

۲- تعظیم و تکریم ایثارگران و پاسداری از منزلت و حق عظیم آنان بر مردم و کشور و تبیین نقش برجسته آنان در انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و دفاع مقدس و امنیت ملی.

۳- بسترسازی، ایجاد و توسعه ظرفیت‌های لازم در رسانه‌ها بویژه صداوسیما، نظام آموزشی کشور و دستگاه‌های فرهنگی هنری به منظور تحقق بندهای یک و دو و ترویج اهداف، آرمان‌ها، وصایا و آثار ایثارگران و ارائه الگوهای جهاد و حماسه و فداکاری و معرفی قهرمانان عرصه جهاد و شهادت به جامعه.

۴- حمایت از تولید آثار ارزنده فرهنگی و هنری در جهت اشاعه فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت در جامعه.

۵- تحقیق، شناسایی و ترویج مستمر عوامل تقویت کننده فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت و مشارکت دستگاهها و ارکان نظام و لایه های مختلف اجتماعی در اجرای سیاست های مربوط به ایثارگران.

۶- توانمندسازی فردی و جمعی و اهتمام به پرورش استعدادها و ارتقاء سطح علمی، فنی و فرهنگی ایثارگران و فرزندان آنها به منظور نقش‌آفرینی فعال و موثر در عرصه‌های مختلف و اولویت دادن به استفاده از ایثارگران در بخش های مدیریتی در شرایط مساوی.

۷- اولویت دادن به ایثارگران در سیاست‌گذاری‌ها، برنامه‌ها، قوانین و آئین‌نامه‌های کشور و نیز در تخصیص و توزیع امکانات و حمایت‌های دولتی و فعالیت‌ها در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور به تناسب ایثار و جهاد در راه آرمان‌های اسلام و اهداف انقلاب اسلامی.

۸- شناخت نیازهای واقعی و ارائه خدمات مؤثر به ایثارگران و خانواده‌های آنان در ابعاد مختلف فرهنگی، علمی، آموزشی، اجتماعی، بهداشتی، درمانی، بیمه‌ای، معیشتی، اشتغال، مسکن، حقوقی، اداری، رفاهی و استخدامی با حفظ اصول عزتمندی، عدالت و روحیه خود اتکایی و شؤون ایثارگری.

  • مناسب سازی بناها و مراکز خدمات عمومی، معابر شهری، مراکز اداری، تفریحی و ورزشی و وسائط نقلیه عمومی با وضعیت جسمی جانبازان و ناتوانان جسمی و حرکتی، منطبق بر معیارهای مطلوب.

۱۰- توسعه مراکز علمی و پژوهشی و ارتقاء ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و فناوری‌ها و اهتمام به تأمین تجهیزات و آموزش‌ها و مراقبت‌های لازم برای پیشگیری، درمان و کاهش آسیب‌های فردی و جمعی، ناشی از جنگ و تهدیدات.

۱۱- حمایت قضایی از ایثارگران و خانواده آنها و صیانت و حفاظت از حریم ایثارگری، با ایجاد سازوکارهای مناسب توسط قوه قضائیه.

۱۲- حفظ و ترویج آثار، ارزش‌ها، حماسه‌ها و تجارب انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با ایجاد، توسعه و نگهداری موزه‌ها، یادمان‌ها، نمادها و نشان‌های جهاد، مقاومت و ایثار و پاسداشت قداست و منزلت تربت پاک شهیدان و ساماندهی و نگهداری مناسب آنها به صورت مراکز فرهنگی.

در تاریخ «۱۳۹۱/۰۹/۲۹» #سیاست‌هایکلیخودکفاییدفاعیو_امنیتی

را به شرح زیر ابلاغ فرموده اند :

۱- توسعه و تعمیق فرهنگ خودباوری، خودکفایی، نوآوری و خلاقیت در تمام سطوح و ابعاد دفاعی و امنیتی.

۲- ترویج نهضت نرم‌افزاری، تولید و توسعه‌ی علوم و فناوری و تحقیقات دفاعی و امنیتی و حرکت در مرزهای دانش با تأکید بر بومی‌سازی و روزآمدی.

۳- دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تأکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه‌ی آن‌ها.

۴- تأکید بر خودکفایی کشور در سامانه‌ها، کالاها و خدمات اولویت‌دار دفاعی و امنیتی توأم با بهسازی تجهیزات موجود و افزایش قابلیت و کارایی آن.

۵- ممنوعیت تأمین نیازهای دفاعی و امنیتی از خارج کشور مگر در حد ضرورت و حتی‌الامکان با رعایت ملاحظات زیر:

  • با اولویت انتقال فناوری.
  • تأمین آموزش و پشتیبانی.
  • تأمین از منابع متنوع.

۶- برون‌سپاری و جلب مشارکت سایر بخش‌ها اعم از دولتی و غیر دولتی در تأمین نیازهای نیروهای مسلح با رعایت ملاحظات امنیتی و حفاظتی.

۷- جذب، توانمندسازی و به کارگیری نیروهای مستعد و نخبه با فراهم نمودن زمینه‌های رشد و تقویت آنان برای ارتقای قابلیت‌های توسعه‌ی فناوری‌های دفاعی و امنیتی مورد نیاز کشور.

۸- برقراری ارتباط و همکاری با دیگر کشورها در زمینه‌های علمی، تولیدی و تجاری کالاها و خدمات دفاعی و امنیتی برای دستیابی به اهداف سیاست‌های کلی خودکفایی دفاعی و امنیتی.

۹- مقرون به صرفه سازی مسیر توسعه‌ی صنایع و فناوری‌های دفاعی و امنیتی کشور و ایجاد هم‌افزایی در فناوری‌های مورد نیاز.

را به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ فرموده اند.

⁉️وظیفه ی ما #مردم چه بوده است؟!!!

❌ما به عنوان حلقه های میانی باید نسبت به ایجاد یک حرکت عمومی با هدف رسیدن به جامعه اسلامی؛ در بخشهای مذکور خلاء ها ومنافذ خطر را جستجو میکردیم وبرای رفع #خلاءها و #مسدودنمودنمنافذخطر مسئولین مربوطه را کمک فکری می نمودیم وسپس این کار را تا #حصولنتیجه پیگیری می کردیم ونسبت به این امر مهم #بیتفاوت نبودیم‼️

❌ برادر وخواهر گرامی:
❌ درمقابل این #امورمهم دولت وظایفی به عهده دارد؛ ❌ملت هم درمقابل این #امورمهم وظایفی به عهده دارد؛
❌اگر ملت به وظیفه عمل کند؛ دولت را هم پای کار خواهد آورد.

مجمع مردمی #پیگیری سیاست‌های کلی « ۱۴‌۰۳/۰۹/۰۵‌‌»

کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱