سلام علیکم؛
💐با احترام؛
💯ما موظفیم که :
💯 با شناسایی #نخبههایحزب_الهی جامعه؛
💯در تقویت حاکمیت تلاش کنیم:
💯از حوادث منطقه عبرت بگیریم و کشورمان را قوی کنیم‼️
💯اگر می خواهیم کشور قوی شود؛ باید: #خانواده قوی شود‼️
✔️ _ یعنی: محور قرار گرفتن #خانواده در قوانین و مقررات، برنامهها، سیاستهای اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بهویژه : #سیاستهایکلی_نظام .
⬅️یکی از این موارد #موادمخدر است:
⁉️آیا میتوانیم حاکمیت را در این خصوص کمک کنیم ؟!!
❌بله؛ از طرق ذیل می توانیم:
🔶 ۱- مبارزه فراگیر و قاطع علیه کلیه فعالیتها و اقدامات غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر و روانگردان و پیشسازهای آنها از قبیل کشت، تولید، ورود، صدور، نگهداری و عرضه مواد؛
🔶۲- تقویت، توسعه، تجهیز و استفاده فراگیر از امکانات اطلاعاتی، نظامی، انتظامی و قضایی برای شناسایی و تعقیب و انهدام شبکهها و مقابله با عوامل اصلی داخلی و بینالمللی مرتبط با مواد مخدر و روانگردان و پیشسازهای آنها.
🔶۳- تقویت، تجهیز و توسعه یگانها و مکانیزه کردن سامانههای کنترلی و تمرکز اطلاعات به منظور کنترل مرزها و مبادی ورودی کشور و جلوگیری از اقدامات غیرقانونی مرتبط با مواد مخدر و روانگردان و پیشسازهای آنها و تقویت ساختار تخصصی مبارزه با مواد مخدر در نیروی انتظامی و سایر دستگاههای ذیربط.
۴🔶- اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه در مقابله با تهدیدات و آسیبهای ناشی از مواد مخدر و روانگردان با بهرهگیری از امکانات دولتی و غیردولتی با تأکید بر تقویت باورهای دینی مردم و اقدامات فرهنگی، هنری، ورزشی، آموزشی و تبلیغاتی در محیط خانواده، کار، آموزش و تربیت و مراکز فرهنگی و عمومی.
۵🔶- جرمانگاری مصرف مواد مخدر و روانگردان و پیشسازهای آنها جز در موارد علمی، پزشکی، صنعتی و برنامههای مصوب درمان و کاهش آسیب.
🔶۶- ایجاد و گسترش امکانات عمومی تشخیص، درمان، بازتوانی و اتخاذ تدابیر علمی جامع و فراگیر با هدف:
🔸۱–۶- درمان و بازتوانی مصرفکنندگان.
🔸۲–۶- کاهش آسیبها.
🔸۳- ۶- جلوگیری از تغییر الگوی مصرف از مواد کم خطر به مواد پرخطر.
🔶۷- اتخاذ تدابیر لازم برای حمایتهای اجتماعی پس از درمان مبتلایان به مواد مخدر و انواع روانگردان در زمینه اشتغال، اوقات فراغت، ارایه خدمات مشاور و پزشکی و حمایتهای حقوقی و اجتماعی برای افراد بازتوانی شده و خانوادههای آنها.
🔷۸- تقویت و ارتقای دیپلماسی منطقهای و جهانی مرتبط با مواد مخدر و روانگردان در جهت:
🔹۱- ۸-هدفمند کردن مناسبات.
🔹۲- ۸-مشارکت فعال در تصمیم سازیها، تصمیمگیریها و اقدامات مربوط.
🔹۳- ۸-بهرهبرداری از تجارب و امکانات فنی، پشتیبانی و اقتصادی کشورهای دیگر و سازمانهای بینالمللی.
🔹۴- ۸-فراهم کردن زمینه اقدام مشترک در جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر.
🔷۹- اتخاذ تدابیر لازم برای حضور و مشارکت جدی مردم و خانوادهها در زمینههای پیشگیری، کاهش آسیب و درمان معتادان.
🔶 ۱۰- توسعه مطالعات و پژوهشهای بنیادی، کاربردی و توسعهای در امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردان و پیشگیری و درمان معتادان با تکیه بر دانش روز دنیا و استفاده از ظرفیتهای علمی و تخصصی ذیربط در کشور.
🔶۱۱- ارتقا و اصلاح ساختار مدیریت مبارزه با مواد مخدر و روانگردان به منظور تحقق سیاستهای کلی نظام و سرعت بخشیدن به فعالیتها و هماهنگی در اتخاذ سیاستهای عملیاتی و کلیه اقدامات اجرایی و قضایی و حقوقی.
⬅️شاید اینگونه تصور شود که : این ها کار حاکمیت است وبه ما ربطی ندارد‼️
⛔️نه؛ خیر اینگونه نیست؛
❌مردم در سرنوشت کشور وظیفه ای دارند؛
❌دولت و مسئولین هم وظیفه ای‼️
❌ما باید نواقص کار مسئولین راببینیم
⚠️مسئولین در اجرای این «۱۱- بند» قطعا” با مشکلاتی روبرو هستند که نتوانسته اند تاکنون به طور کامل #مواد_مخدر را ریشه کن سارند و جلو #فروپاشی کامل خانواده ها را بگیرند؛ لذا؛ ما موظفیم:
💯 با شناسایی و کمک گرفتن از #نخبههایحزبالهی جامعه تلاش کنیم که : 💯 خلأها ی کار و منافذ خطر را شناسایی نماییم؛ 💯راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستجو کنیم، 💯بررسی کنیم 💯و به دولتها کمک فکری کنیم، 💯به مجلسهای شورای اسلامی کمک فکری کنیم، 💯 به مسئولین کمک فکری کنیم؛ 💯 بی تقاوت نباشیم؛ 💯و اگر میخواهیم مطالبه گری کنیم که: #لازموواجب است؛ 💯حتما” باید پیشنهاد علمی وعملی داشته باشیم؛ چرا که این کار درحقیقت همان #امربهمعروف #مردمبه_دولت است.
کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱