💐سلام علیکم؛
💐با احترام؛
🌹#خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است
(امام خامنه ای عزیز)؛
🔥 به همین دلیل دشمن به دنبال آن است که از هر طریق ممکن؛ بنیاد خانواده را؛ سست و متلاشی نماید؛
🚩امّا؛ فرزندان انقلاب دریک اقدام متقابل وجهادی ؛ گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب؛ اقدام به راه اندازی یک حرکت عمو می برای تحقق آرمانهای انقلاب و رسیدن به #جامعهیاسلامی وتمدن نوین اسلامی (امت اسلامی) با تأکید وپیگیری:
✔️ _ محور قرار گرفتن #خانواده در قوانین و مقررات، برنامهها، سیاستهای اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بهویژه :
❌ #سیاستهایکلی_نظام نموده اند
✔️ و اخیرا”در همین رابطه طی اطلاعیه ی «۳۱۰۲» الی «۳۱۶۴ »به تأثیر ونقش سیاست های کلی سلامت _ ایجاد تحول در نظام آموزش وپرورش _ علم وفناوری _ مبارزه با مواد مخدر _ اشتغال _ امور مسکن _ و سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف به #جهاد_تبیین و ارائه ی راه حل اجرایی شدن این سیاست ها پرداخته اند و اینک :
#سیاستهایکلیاقتصادمقاومتی :
چرا که پیروی از الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی، عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران خواهد شد، همچنین اقتصاد مقاومتی خواهد توانست در بحرانهای رو به افزایش جهانی، الگویی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند و #خانوادههاراازفقروبدبختی نجات دهد وشاید به همین دلیل بوده که رهبر معظم انقلاب سیاست های فوق را در تاریخ «۱۳۹۲/۱۱/۲۹» در «۲۴» بند و«۱۹» جزء بند به شرح ذیل جهت اجرا ابلاغ فرموده اند:
۱. تأمین شرایط و فعالسازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایههای انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاریهای جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کمدرآمد و متوسط.
۲🔶. پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیادهسازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانشبنیان در منطقه.
۳🔶. محور قراردادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویتِ رقابتپذیری اقتصاد، ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و به کارگیری ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور.
🔶۴. استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهرهوری، کاهش شدت انرژی و ارتقاء شاخصهای عدالت اجتماعی.
🔶۵. سهمبری عادلانه عوامل در زنجیره تولید تا مصرف متناسب با نقش آنها در ایجاد ارزش، بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه.
🔶۶. افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بویژه در اقلام وارداتی)، و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص.
🔶۷. تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید (مواد اولیه و کالا).
۸. مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و رقابت پذیری در تولید.
۹. اصلاح و تقویت همهجانبهی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی.
🔶.۱۰- حمایت همهجانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق:
🔻- تسهیل مقررات و گسترش مشوقهای لازم.
🔻- گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساختهای مورد نیاز.
🔻- تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات.
🔻- برنامهریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکلدهی بازارهای جدید، و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه با کشورهای منطقه.
🔻- استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتری برای تسهیل مبادلات در صورت نیاز.
🔻- ایجاد ثبات رویه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پایدار سهم ایران در بازارهای هدف.
🔶۱۱. توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژهی اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
🔶۱۲. افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیبپذیری اقتصاد کشور از طریق:
🔻- توسعهی پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان بویژه همسایگان.
🔻- استفاده از دیپلماسی در جهت حمایت از هدفهای اقتصادی.
🔻- استفاده از ظرفیتهای سازمانهای بینالمللی و منطقهای.
🔶۱۳. مقابله با ضربه پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طریق:
🔻- انتخاب مشتریان راهبردی.
🔻- ایجاد تنوع در روشهای فروش.
🔻- مشارکت دادن بخش خصوصی در فروش.
🔻- افزایش صادرات گاز.
🔻- افزایش صادرات برق.
🔻- افزایش صادرات پتروشیمی.
🔻- افزایش صادرات فرآوردههای نفتی.
🔶۱۴. افزایش ذخایر راهبردی نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاری در بازار جهانی نفت و گاز و تأکید بر حفظ و توسعه ظرفیتهای تولید نفت و گاز، بویژه در میادین مشترک.
🔶۱۵. افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه (براساس شاخص شدت مصرف انرژی) و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی با تأکید بر برداشت صیانتی از منابع.
🔷۱۶. صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها، منطقیسازی اندازهی دولت و حذف دستگاههای موازی و غیرضرور و هزینههای زاید.
🔷۱۷. اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی.
🔷۱۸. افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
🔶۱۹. شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و …..
🔶۲۰. تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهرهوری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به اشخاص دارای خدمات برجسته در این زمینه.
🔶۲۱. تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن بویژه در محیطهای علمی، آموزشی و رسانهای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و رایج ملی.
۲۲. دولت مکلف است برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همهی امکانات کشور، اقدامات زیررا معمول دارد:
🔻- شناسایی و بکارگیری ظرفیتهای علمی، فنی و اقتصادی برای دسترسی به توان آفندی و اقدامات مناسب.
🔻- رصد برنامههای تحریم و افزایش هزینه برای دشمن.
🔻- مدیریت مخاطرات اقتصادی از طریق تهیه طرحهای واکنش هوشمند، فعال، سریع و به هنگام در برابر مخاطرات و اختلالهای داخلی و خارجی.
🔷۲۳. شفاف و روانسازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
🔷۲۴. افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن. .دولت مکلف است برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همهی امکانات کشور، اقدامات زیررا معمول دارد.
⚠️با گذشت «۱۱» سال از ابلاغ این سیاست ها؛ مشکل همچنان به قوت خود باقی است وحکایت از آن دارد که: علاوه برمسئولین؛ ما هم در اجرای فرمان بی تقصیر نبوده ایم‼️
⚠️لذا؛برای جلو گیری از این خسارت بزرگ؛ بایدبه کمک #نخبههایحزب_الهی جامعه
💯نواقص و خلأها ی کار و منافذ خطر را شناسایی نماییم؛
💯راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستجو کنیم،
💯بررسی کنیم
💯و به دولتها کمک فکری کنیم،
💯به مجلسهای شورای اسلامی کمک فکری کنیم،
💯 به مسئولین کمک فکری کنیم؛
💯 بی تقاوت نباشیم؛
💯و اگر میخواهیم مطالبه گری کنیم که: #لازموواجب است؛
💯حتما” باید پیشنهاد علمی وعملی داشته باشیم؛ چرا که این کار درحقیقت همان #امربهمعروف #مردمبهمردمومردمبهدولت است.
🌏«مجمع مردمی #پیگیری سیاستهای کلی نظام -«۱۴۰۳/۱۰/۰۸ »
کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱