اطلاعیه ی«شماره ی ۳۲» منشورمجمع رهروان امربه معروف ونهی ازمنکر

بسم الله الرحمن الرحیم

 #موضوع :

 منشورمجمع رهروان امربه معروف ونهی ازمنکر

« وَلتَکُن مِنکُم أمَهٌ یَدعُونَ إلَی الخَیرِ وَ یَامُرُونَ بِالمَعرُوفِ وَ یَنهَونَ عَنِ المُنکَرِ وَأولَئِکَ هُمُ المُفلِحُونَ» «آل عمران/۱۰۴»

قال الامام علی(علیه السلام) :
«وَماأَعمالٌ البٍرًکٌلٌهاوًالجًهادٌفی سًبیل الله عِندً الأمرِبِالمًعروف والنًهی عًن المٌنکر؛ إلّاکَنَفثَه فی بَحر لُجی»
« وتمام کارهای نیکووجهاد درراه خدا؛برابرامربه معروف و نهی از منکرچون قطره ای بردریای مواج وپهناوراست»«نهج البلاغه،حکمت۳۷۴»

حضرت امام خمینی(ره) :
«امربه معروف و نهی از منکر دو اصلی است در اسلام که همه چیز را می خواهد اصلاح کند»

امام خامنه ای (مدظله العالی):
“لشگرجوانان مؤمن وانقلابی باید واردمیدان مطالبه ی دائم وهوشیارانه ی آرمان هاوکمک به تحقق اهداف انقلاب شودودرمقابل تخریب افکارعمومی وفضاهای نخبگانی ومدیریتی ،سدایجادکند”
سابقه:
بااستعانت ازخداوندمتعال وتحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم(ارواحنا فداه)، #مجمع_رهروان_امربه_معروف_ونهی_ازمنکر به اهتمام سربازان ولایت به عنوان یک #تشکیلات فرهنگی خودجوش مردم نهادوبه صورت شبکه ای گسترده ،باگرایش” #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر” (در۳حوزه ی پیش بینی شده دراصل ۸ قانون اساسی ، مردم به مردم ، مردم به دولت ودولت به مردم)

ودرلبیک گویی به ندای ولی امرمسلمین جهان که فرموده اند:
بالاترین معروف حفظ نظام اسلامی است.

برابرمقررات وثبت شماره ی۳۵۵۱۶ مندرج درروزنامه رسمی شماره ۲۰۳۸۹ مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۱۲،درسراسرکشوردرحال فعالیت می باشد.
وبراساس ضرورتهای کاری و پرهیز ازهرنوع موازی کاری، باسپاه ،نیروی انتظامی وستادامربه معروف ونهی ازمنکرتفاهم نامه های کاری جداگانه ای تنظیم وبه امضاءطرفین رسیده است .
#هدف : 
باعنایت به اینکه “امربه معروف ونهی ازمنکر”درواقع به نوعی زیربنای همه ی حرکات اجتماعی اسلام است که«بِهاتٌقام الفَرائض

و اینکه همه ی مؤمنان درهر نقطه ای ازعالم که هستند؛ موظفندجامعه را به سمت نیکی؛ به سمت معروف و به سمت همه ی کارهای نیکوحرکت دهندوازبدی هاو از پستی ها و ازپلشتی هادوربدارن

وازآنجاکه درگام دوم انقلاب شناختن ظرفیّتهاومزیّتهاواستفاده‌ی ازآنها،و شناختن فسادها و رخنه‌ها وکمبودها و مشکلها و سینه سپر کردن برای حلّ آنها وظیفه عمومی است و همه باید احساس کنندکه #مسئولیت ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه) بردوش آنها است.

درهمین راستا.مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکرباراهبردهای زیرتشکیل گردیده است .
۲-۱- امربه معروف ونهی ازمنکر #مردم_به_مردم :
طبق منشورمجمع ،قبل ازورودبه این حوزه وسایرحوزه های دیگر،موارد مرتبط، به شرح ذیل به اعضاءآموزش داده می شود :
۲-۱-۱-همان طوری که درعملکردشخصی خود باید تقوای الهی راپیشه کنند ؛ درتعاملات اجتماعی و درمواجهه ی بامردم نیزموظفندمراقب اعمال و رفتاراسلامی خویش باشند.

۲-۱-۲-تعیین نقش یک عضو مجمع، نیازمند شناسایی وظایف و مسئولیت های دینی اوست که بتواند باتحصیل آن به ایفای بهینه ی نقش خویش بپردازدوبادریافت اطلاعات وآموزشهای لازم ،درسطح قابل قبولی ازخودشناسی،پاسخ به شبهات وانجام تکالیف دینی وبرخورد با منکرات وگسترش معروف ها، قرارگیرد.

۲-۱-۳-در حوزه مسائل اجتماعی ، اعضاء ،وظایف وتکالیفی دارند”تادرچارچوب این مقررات به تعامل بادیگران در جامعه بپردازند

رعایت این مقررات وظیفه ی آحاداعضاءمی باشد؛اگراین وظایف اجتماعی رعایت نشود؛ خصوصا درجامعه ی فعلی ما ،آن رفتار را نه اینکه به حساب شخصی فرد ؛بلکه به حساب یک نماینده از قشر حزب الهی تلقی می کنند،

همانگونه که امام صادق علیه السلام می فرمایند:«یا مًعشًرالشیعه إنًکم قًدنًسبتٌم الیناکونوا لنا زًینا ولا تکونوا علینا شینا»
«زینت وآبروی ما باشید؛نه باعث شرمندگی ما»

لذا؛بایدالگو ونماینده زیبایی از امت حزب الله بوده ومراقب رفتارمان درجامعه باشیم.همان طورکه پیامبر(صلی الله علیه و آله) می فرمایند:

مؤمنان دردوستیشان ؛ رحمشان؛ مهرورزیشان به یکدیگر همانند یک پیکر عمل می کنند ؛هنگامی که عضوی ازآن به درد آیددیگر اعضاء دربی خوابی و تب با او هم ناله اند.
۲-۱-۴)بعدازآموزش وکسب مهارت های لازم؛ ابتدا از خود شروع می کنند ؛سپس ازمحیط خانواده تاسطح جامعه ؛ آنجایی که لازم باشد(مانند نماز خواندن؛روزه گرفتن؛ خمس دادن و….) بدون احساس وابستگی به مجمع و بدون اینکه ازجایی دستوربگیرندبه صورت #آتش_به_اختیار برابرتکلیف شرعی وسیاسی خودابتدا به اهمیت وجایگاه #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر

وسپس درموردمصداقهای منکرومعروف؛ اطلاع رسانی می نمایندکه این خود از یک طرف مقدمه ای است برای همگانی نمودن فریضه ی بزرگ الهی درجامعه واحیای فرهنگ گفتن ونترسیدن

واز سوی دیگر؛کسب آمادگی برای ورودبه مرحله ی بسیارمهم،امربه معروف ونهی ازمنکر”مردم به دولت”میباشد.
۲-۱-۵-با کمال تأسف؛ باید اعتراف نمودکه :

دولتمردان به دلایل گوناگون ازجمله دراثرعدم خود باوری وترس ازدشمن ؛درطول ۴۰سال گذشته؛ بسیاری از ظرفیت های موجود،رانادیده گرفتند؛

ابتدا از«نعمت وجودامام خمینی(ره)»وسپس،از«نعمت وجودحضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز»برای رسیدن به دولت اسلامی استفاده نکرده وکوتاهی نمودندوزمینه ی اجرای فریضه ی بزرگ الهی #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر را،درجامعه بوجودنیاوردند؛

به گونه ای که:

۲-۱-۵-۱-رهبرمعظم انقلاب در تاریخ۱۳۹۶/۱/۳۰فرمودند:

برای یک کشور بدترین موقعیّت این است که مسئولین کشور از اخم و تهدیدوتشردشمن بترسند؛ اگرترسیدند،درواقع در ،را برای ورود او ودخول او و تجاوز وتعرّض او بازکرده‌اند

کار راباعقل وبامنطق وباحکمت بایدانجام داد،دراین تردیدی نیست، امّا با شجاعت باید انجام داد؛

با ترسیدن، بادلهره،با تحت تأثیر تشر و بداخلاقی و اخم و گرهِ ابروان قدرتمندان صاحب قدرت در دنیا قرار گرفتن، تحت تأثیر اینها واقع شدن، اوّل بدبختی است
خب کسی میخواهد بترسد،بترسد امّا ازطرف مردم نترسد؛ به حساب مردم نترسد.ملّت ایستاده‌اند
۲-۱-۵-۲-مقام معظم رهبری درتارخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۷فرمودند:
آن کاری که درملأانجام می گیرد ،درخیابان انجام می گیرد،یک کارعمومی است، یک کاراجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛این[خطا]،برای حکومتی که به نام اسلام برسرِ کارآمده است #تکلیف ایجاد میکند.
حرام کوچک وبزرگ ندارد؛آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکار در کشور انجام بگیرد.

حالا یک نفریک غلطی برای خودش میکند، [به]کنار،آن بین خودش وخدا است؛
ماکه نگفتیم اگرکسی درخانه‌ی خودش درمقابل نامحرم روسری‌اش رابرداشت،مااوراتعقیب می کنیم؛ [خیر]ما اوراتعقیب نمی کنیم، درخانه‌ی خودش است، کارشخصی می کند

امّا آنچه درمقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی – مثل حکومت امیرالمؤمنین، مثل حکومت پیغمبر- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد.
این منطقی که می گوید«آقاشما اجازه بدهیدمردم خودشان انتخاب بکنند»،خب درمورد شراب‌فروشی هم هست؛ شراب را هم آزادکنیم درکشور، هرکسی خودش دلش می خواهد بخورد ، هرکس نمی خواهد نخورد! این حرف شد؟درموردهمه‌ی گناهان بزرگ اجتماعی، این حرف وجود دارد ؛این حرف شد؟

شارع مقدّس برحکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی درجامعه بشود؛حکومت اسلامی موظّف است درمقابل حرام بایستد ،درمقابل گناه بایستد
۲-۱-۵-۳-مقام معظم رهبری درتارخ ۱۳۹۷/۳/۷فرمودند:

درمجموعه‌ی انقلاب،از اوّلِ انقلاب یک تفکّر غلطی وجود داشت و آن این بود که انقلاب، تا وقتِ تشکیل نظام است؛وقتی‌که نظام تشکیل شد ونهادهاومقرّرات و دیوان‌سالاری و مانند اینها مستقر شد، دیگر انقلاب برود دنبال کارش؛ دیگر کاری با انقلاب نداریم؛ انقلاب را هم معنا میکنند به تنش ودعوا وسروصدا وکارهای غیر قانونی و از این حرفها.

یک چنین تفکّری مال امروز نیست و از روز اوّل پیروزی انقلاب یک چنین تفکّری وجود داشت ؛ این تفکّر، #غلط است.

بنابراین انقلاب تمام نمیشود، انقلاب استمرار دارد، انقلاب ادامه دارد، انقلاب متوقّف نمیشود.

یک صیرورتی وجود دارد ؛ صیرورت یعنی شدن ، شدنِ دائم ، تحوّل دائمی ؛ درمسیر انقلاب یک صیرورت دائمی‌ای وجود داردکه این صیرورت دائمی ، بتدریج آن آرزوهای بزرگ را ،آن ارزشهای والا را ، آن آرمانها رادرجامعه تحقّق میبخشد.
۲-۱-۵-۴-مقام معظم رهبری درتاریخ ۱۳۹۷/۳/۷فرمودند: آنچه من بر آن تأکید می کنم، این است که ما امروز در جامعه ‌مان نیاز مبرم داریم به اینکه آرمانها را:

مدام تکرار کنیم؛مدام بگوییم؛مدام روی آن کار کنیم؛مدام مطالبه کنیم این مطالبه‌گری خیلی چیز خوبی است.
مطالبه‌گریِ آرمان ها از آن چیزهایی است که از آن نبایددست برداشت.اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکارعمومی از سوی ضدّانقلاب با این #مطالبه_گریهامواجه نشود ، قطعاًویرانگری خواهد کرد
یادآوری آرمانها؛مطرح کردن آرمانها؛خواستن آرمانها‌

طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمانها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی –

که متأسّفانه روی فضاهای نخبگانی هم دارند کار می کنند- و فضاهای مدیریّتی ؛ که در مواردی هم متأسّفانه بی‌تأثیر نبوده.

اینجا یک لشکری از #جوانهای مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، #مطالبه کنند آرمانها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این آرمانها.
۲-۱-۵-۵-مقام معظم رهبری درتاریخ۱۳۸۵/۵/۲۳فرمودند:

حرف های بنده موعظه نیست ! لازم الاطاعه است اگر اطاعت نکنیدمجازات قانونی ندارد ،امّا مجازات سختری دارد و آن قضاوت تاریخ است

۲-۱-۵-۶- امام-خمینی(ره)فرمودند:

مسئولان جمهوری اسلامی اگر بفکر ایجادحکومت جهانی حضرت حجت(علیه السلام) نباشند، #خائن و #خطرسازند حتی اگر به مردم خدمت کنند.

(صحیفه امام جلد ۲۱ صفحه ۱۰۷ و ۱۰۸ )
۲-۱-۶-آگاهی بخشی درمورداهمیت وجایگاه امربه معروف ونهی ازمنکر:

مادرباره ی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که بالاترین”معروف”وبالاترین امانت و”خون بهای پاکترین انسان های تاریخ است “بامردم صحبت می کنیم
ما از رهبر بزرگوارمان یاد گرفته ایم که چگونه از این امانت الهی پاسداری نماییم ،

 لذا ، بر این اساس و با این منطق به دنبال اجرای فریضه ی الهی امر به معروف ونهی از منکر در جامعه هستیم؛ لذا، ابتدا اطلاع رسانی میکنیم و آموزش می دهیم:

 ۲-۱-۶-۱-وَ اتَّقُوا فِتْنَهً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّهً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقابِ (۲۵- انفال)

وبترسید(وحفظ کنیدخودرا) ازفتنه‌اى که تنهادامنگیر ستمگران شما نمى‌شود، (بلکه همه را فرا خواهد گرفت، چرا که دیگران نیز در مقابل ستمگران سکوت کردند) و بدانید که خداوند سخت کیفر است (سکوت و ترک امر به معروف و نهى از منکر، باعث فتنه و فراگیرشدن عذاب است) .
۲-۱-۶-۲-درروایتی پیامبراکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند:

«خداوندهرگز تمام مردم رابه خاطرگناه بعضى ازآنان مجازات نمى‌کند، مگر زمانى که #منکرات در میان آنان آشکارگردد ودیگران در حالى که توان انکار و برخورد با آن را داشته باشند ، #سکوت کنندکه اگرچنین شد خداوند همه‌ى آنان (خاصّ و عام) را عذاب مى‌کند.

۲-۱-۶-۳-حضرت على علیه السلام فرمودند:

«اگرگناهى #پنهانى انجام گیرد ،خداوند عموم مردم را عذاب نمى‌کند، امّا اگرگروهى منکراتى را آشکارا انجام دهندومردم آنان را سرزنش نکنند، هر دو گروه مستوجب عقوبت مى‌شوند.
۲-۱-۶-۴-چرا مسئولین از آیه وَ اتَّقُوا فِتْنَهً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّهً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقابِ (۲۵- انفال ) ، نمی ترسند؟

۲-۱-۶-۵-آیا در کشور حرام الهی صورت نمی گیرد ؟! آیا این گناهان مانع از ظهور نمیشود ؟! مگر ما به نام اسلام سر کار نیامده ایم ؟

۲-۱-۶-۶-چرا مسئولین در قبال بیانات ۱۳۹۶/۱۲/۱۷معظم له سکوت کرده اند؟

پاسخ : به دلیل اینکه درواگذاری مسئولیت ها کوتاهی شده است.

۲-۱-۶-۷-انَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلى‌ أَهْلِها وَ إِذا حَکَمْتُمْ بَیْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْکُمُوا بِالْعَدْلِ إِنَّ اللَّهَ نِعِمَّا یَعِظُکُمْ بِهِ إِنَّ اللَّهَ کانَ سَمِیعاً بَصِیراً

هماناخداوندفرمانتان مى‌دهدکه امانتها را به صاحبانش بدهید و هرگاه میان مردم داورى کردید، به عدل حکم کنید. چه نیک است آنچه که خداوند شما را بدان پند مى‌دهد. بى‌گمان خداوند شنواى بیناست.
۲-۱-۶-۸- امام علی علیه السلام:
مَنْ نَهَى عَنِ الْمُنْکَرِ أَرْغَمَ أُنُوفَ الْفَاسِقِین
کسى کـه نـهى ازمنـکرکـند بینى فاسقان وگنهکاران را به خاک مالیده است (و آنها را خوار و خفیف گردانده است)
تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص ۳۳۲ ، ح ۷۶۴۴

۲-۱-۶-۹–امام صادق علیه السلام:
در مورد نجات یافتگان در آیه شریفه(سوره مبارکه اعراف آیه۱۶۵)مى فرمایند: آنها کسانى بودند که از کارهاى نیک پیروى مى کردند و مردم را نیز به آن امر مى نمودند.

کافی(ط الاسلامیه) ج۸، ص ۱۵۸ ،ح۱۵۱
امام محمد باقرعلیه السلام می فرمایند:

إِنَّ الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیَ عَنِ الْمُنْکَرِ سَبِیلُ الْأَنْبِیَاءِ وَ مِنْهَاجُ الصُّلَحَاءِ فَرِیضَهٌ عَظِیمَهٌ بهَا تُقَامُ الْفَرَائِضُ و تَأْمَنُ الْمَذَاهِبُ وَ تَحِلُّ الْمَکَاسِبُ وَ تُرَدُّ الْمَظَالِمُ وَ تُعْمَرُ الْأَرْضُ وَ یُنْتَصَفُ مِنَ الْأَعْدَاءِ وَ یَسْتَقِیمُ الْأَمْرُ

امربه معروف و نهى ازمنکر راه و روش پیامبران و شیوه صالحان است و فریضه بزرگى است که دیگر #فرایض_به_واسطه_آن_برپامیشود(بها تقام الفرائض)راه ‏ها امن مى‏ گردد و درآمد ها حلال مى‏ شود و حقوق پایمال شده به صاحبانش برمى‏ گردد، زمین آباد مى‏ شود و (بدون ظلم) حق از دشمنان گرفته مى‏ شود و کارها سامان مى‏ پذیرد

کافى(ط-الاسلامیه) ج۵، ص۵۶، ح۱ و وسایل الشیعه ج ۱۶ ، ص ۱۱۹

۲-۱-۶-۱۱- امام علی علیه السلام:

تِسْعَهُ أَشْیَاءَ قَبِیحَهٌ وَ هِیَ مِنْ تِسْعَهِ أَنْفُسٍ أَقْبَحُ مِنْهَا مِنْ غَیْرِهِمْ ضِیقُ الذَّرْعِ مِنَ الْمُلُوکِ وَ الْبُخْلُ مِنَ الْأَغْنِیَاءِ وَ سُرْعَهُ الْغَضَبِ مِنَ الْعُلَمَاءِوَ الصِّبَا مِنَ الْکُهُولِ وَ الْقَطِیعَهُ مِنَ الرُّءُوسِ وَ الْکَذِبُ مِنَ الْقُضَاهِ وَ الزَّمَانَهُ مِنَ الْأَطِبَّاءِ وَ الْبَذَاءُ مِنَ النِّسَاءِ وَ الطَّیْشُ مِنْ ذَوِی السُّلْطَان‏
نُه چیز زشت است، اما از نه گروه زشت‏تر:

درماندگى و ناتوانى از دولتمردان؛بخل از ثروتمندان؛زودخشمى از دانشمندان؛حرکات بچگانه ازمیانسالان؛جدایى حاکمان از مردم؛دروغ از قاضیان؛بیمارى کهنه از پزشکان؛بدزبانى از زنان ؛سختگیرى و ستمگرى از سلاطین

دعائم الإسلام ج ۱، ص ۸۳
۲-۱-۶-۱۲-بعضی از معیارهای کارگزاران جامعه اسلامی از نظر قرآن و احادیث:

تعهد و تخصص؛ساده زیستی؛سعه صدر؛حسن معاشرت؛عدالت و ظلم ستیزی؛امانت داری ؛قاطعیت وشجاعت

۲-۱-۶-۱۳- امام على علیه‏ السلام:
خَیرُ المُلوکِ مَن اَماتَ الجَورَ وَ اَحیَى العَدلَ؛
بهترین فرمانروا کسى است که ظلم را از بین ببرد و عدل را زنده کند.
شرح آقا جمال الدین خوانساری بر غررالحکم ج۳، ص ۴۳۱، ح۵۰۰۵

۲-۱-۶-۱۴-رسول الله صلى ‏الله ‏علیه ‏و ‏آله و سلم:

إِذَا لَمْ یَأْمُرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ لَمْ یَنْهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ وَ لَمْ یَتَّبِعُوا الْأَخْیَارَ مِنْ أَهْلِ بَیْتِی سَلَّطَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ شِرَارَهُمْ فَیَدْعُوا خِیَارُهُمْ فَلَا یُسْتَجَابُ لَهُمْ.

هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منکر نکنند ، و از نیکان خاندان من پیروى ننمایند ، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نیکانشان دعا کنند امّا دعایشان مستجاب نشود
کافی(ط – الاسلامیه) ج ۲ ، ص ۳۷۴ {شبیه این حدیث در امالى(صدوق) ص۳۰۸
۲-۱-۶-۱۵- الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاهَ وَآتَوُا الزَّکَاهَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَهُ الْأُمُور(ِ ۴۱حج)

(آنان که خدا را یاری می‌کنند) آنهایی هستند که اگر در روی زمین به آنان اقتدار و تمکین دهیم نماز به پا می‌دارند و زکات می‌دهندو #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر می‌کنندو(ازهیچ کس جزخدا نمی‌ترسند چون می‌دانندکه) عاقبت کارها به دست خداست.

۲-۱-۶-۱۶- امام صادق علیه السلام :
اِنَّ مِن اَعظَمِ النّاسِ حَسرَهً یَومَ القِیامَهِ، مَن وَصفَ عَدلاً ثُمَّ خالَفَهُ اِلَى غَیرِه؛
پشیمان ترین شخص در روز قیامت، کسى است که براى مردم از عدالت سخن بگوید، اما خودش به دیگران عدالت روا ندارد.
وسائل الشیعه، ج۱۵، ص ۲۹۵ – کافی(ط-الاسلامیه) ج ۲ ،ص۳۰۰

۲-۱-۶-۱۷ – امام صادق علیه السلام :

فِی قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ- “قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلِیکُمْ ناراً ” کَیْفَ نَقِی أَهْلَنَا قَالَ تَأْمُرُونَهُمْ {بِما یُحِبُّ اللّه } وَ تَنْهَوْنَهُم ْ{عَمّا یَکرَهُ اللّه}
خداوند می فرمایند : «خود و خانواده تان را از آتش دوزخ حفظ کنید»

گفتند: چگونه خانواده مان را از آتش دوزخ حفظ کنیم؟

فرمودند: {به آنچه خدا دوست دارد} امرشان کنید
و {از آنچه خدا نمى پسندد} نهی شان نمائید.

کافی(ط-الاسلامیه) ج۵ ص ۶۲
۲-۱-۶-۱۸ – امام علی علیه السلام می‌فرمایند:

عَلَى الْإِمَامِ أَنْ‏ یُعَلِّمَ‏ أَهْلَ‏ وَلَایَتِهِ‏ حُدُودَ الْإِسْلَامِ وَ الْإِیمَانِ.
امام و حاکم اسلامی موظف است معارف اسلامی و ایمانی را به افراد تحت حکومتش آموزش دهد.

غرر الحکم و درر الکلم، ص ۴۵۳

۲-۱-۶-۱۹ – وَ اتَّقُوا فِتْنَهً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّهً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقابِ (۲۵- انفال)

و بترسید (و حفظ کنید خود را) از فتنه‌اى که تنها دامن گیر ستمگران شما نمى‌شود ، ( بلکه همه را فرا خواهد گرفت، چرا که دیگران نیز در مقابل ستمگران سکوت کردند) و بدانید که خداوند سخت کیفر است.»
۲-۱-۶-۲۰ -سکوت و ترک امر به معروف و نهى از منکر، باعث فتنه و فراگیرشدن عذاب است.

۲-۱-۶-۲۱ – پیامبر فرمودند:

« خداوند هرگز تمام مردم را به خاطر گناه بعضى از آنان مجازات نمى‌کند ، مگر زمانى که منکرات در میان آنان آشکار گردد و دیگران در حالى که توان انکار و برخورد با آن را داشته باشند ، سکوت کنند که اگر چنین شد ، خداوند همه‌ى آنان (خاصّ و عام) را عذاب مى‌کند

۲-۱-۶-۲۲ -حضرت على علیه السلام فرمودند:

 «اگر گناهى پنهانى انجام گیرد، خداوند عموم مردم را عذاب نمى‌کند، امّا اگر گروهى منکراتى را آشکارا انجام دهند و مردم آنان را سرزنش نکنند، هر دو گروه مستوجب عقوبت مى‌شوند»
۲-۱-۶-۲۳-امیرالمؤمنین علیه السلام:

کسی که امانت الهی را خوار شمارد ودست به خیانت آلوده کند ، خود و دین خود را پاک نساخته ودرهای خواری دنیا را به روی خود گشوده ودر قیامت خوارتر و رسواتر خواهد بود و همانا بزرگترین خیانت! خیانت به ملت، و رسواترین دغلکاری و دغلبازی با امامان است
نهج البلاغه،نامه ۲۶،ص۵۰۸
۲-۱-۶-۱۸ – امام علی علیه السلام می‌فرمایند:

عَلَى الْإِمَامِ أَنْ‏ یُعَلِّمَ‏ أَهْلَ‏ وَلَایَتِهِ‏ حُدُودَ الْإِسْلَامِ وَ الْإِیمَانِ.
امام و حاکم اسلامی موظف است معارف اسلامی و ایمانی را به افراد تحت حکومتش آموزش دهد.

غرر الحکم و درر الکلم، ص ۴۵۳

۲-۱-۶-۱۹ – وَ اتَّقُوا فِتْنَهً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّهً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقابِ (۲۵- انفال)

و بترسید (و حفظ کنید خود را) از فتنه‌اى که تنها دامن گیر ستمگران شما نمى‌شود ، ( بلکه همه را فرا خواهد گرفت، چرا که دیگران نیز در مقابل ستمگران سکوت کردند) و بدانید که خداوند سخت کیفر است.»
۲-۱-۶-۲۰ -سکوت و ترک امر به معروف و نهى از منکر، باعث فتنه و فراگیرشدن عذاب است.

۲-۱-۶-۲۱ – پیامبر فرمودند:

« خداوند هرگز تمام مردم را به خاطر گناه بعضى از آنان مجازات نمى‌کند ، مگر زمانى که منکرات در میان آنان آشکار گردد و دیگران در حالى که توان انکار و برخورد با آن را داشته باشند ، سکوت کنند که اگر چنین شد ، خداوند همه‌ى آنان (خاصّ و عام) را عذاب مى‌کند

۲-۱-۶-۲۲ -حضرت على علیه السلام فرمودند:

 «اگر گناهى پنهانى انجام گیرد، خداوند عموم مردم را عذاب نمى‌کند، امّا اگر گروهى منکراتى را آشکارا انجام دهند و مردم آنان را سرزنش نکنند، هر دو گروه مستوجب عقوبت مى‌شوند»
۲-۱-۶-۲۳-امیرالمؤمنین علیه السلام:

کسی که امانت الهی را خوار شمارد ودست به خیانت آلوده کند ، خود و دین خود را پاک نساخته ودرهای خواری دنیا را به روی خود گشوده ودر قیامت خوارتر و رسواتر خواهد بود و همانا بزرگترین خیانت! خیانت به ملت، و رسواترین دغلکاری و دغلبازی با امامان است
نهج البلاغه،نامه ۲۶،ص۵۰۸
۲-۱-۷-آگاهی بخشی وشناخت مصادیق امربه معروف ونهی ازمنکر

۲-۱-۷-۱ – در ادامه ی اطلاع رسانی ، به مردم می گوییم :
کلید خوشبختى جامعه، وجود مسئولین پاکدامن و متصدیان لایق ورفتار عادلانه است و منشأ نابسامانى‌هاى اجتماعى، ریاست نااهلان و قضاوت‌هاى ظالمانه است.

۲-۱-۷-۲-حضرت امیرالمومنین علیه السلام فرموده است:

« من تقدّم على قوم و هو یرى فیهم من هو افضل، فقد خان اللّه و رسوله و المؤمنین »

هر کس خود را در جامعه بر دیگران مقدّم بدارد و پیشوا شود در حالى که بداند افراد لایق‌تر از او هستند، قطعاً او به خدا و پیامبر و مؤمنان خیانت کرده است.
۲-۱-۷-۳- ما به مردم می گوییم که :
درهمه ی زمان ها ، افرادِبی تفاوت نسبت به مفاسداجتماعی ،محکوم وموردانتقادندوعلت
سقوط امّت های پیشین ، #بی_تفاوتی وترک نهی از منکر بوده است.
۲-۱-۷-۴- ما به مردم می گوییم که موانع ظهورچه کسانی هستند! بعنوان مثال:

۱-آنهایی که در جلو گیری از حرام علنی ،در صنعت حمل ونقل کشور ناتوانند !
۲-آنهایی که در حفظ منابع طبیعی و جنگل ها وحفظ منابع آب کشور عاجزند.
۳-آنها یی که تدابیر امام ورهبری را در صنعت نفت وگاز ومعادن ومنابع زیر زمینی کشور نادیده میگیرند
۴-آنهایی که خود رامتولی فرهنگ میدانند ،امّا ضد فرهنگ عمل میکنند
۵-آنهایی که در اقتصاد و تولید به تدابیر نائب بر حق امام زمان علیه السلام عمل نمی کنند و در حرام های علنی ناشی از بیکاری جوانان ورکود اقتصادی کشور ، سهیمند
۶-آنهایی که مروّج اشرافی گری وخوش گذرانی و مانع اصلاح الگوی مصرف واصلاح نظام اداری کشور هستند
۷-آنهایی که قانون وضع میکنند، امّا بر اجرای آن نظارت ندارند .
۸-آنهایی که متولی اصلاح نظام آموزشی مدارس ودانشگاه ها هستند امّا در این رابطه کوتاهی وخون به دل رهبری می کنند
۹-آنهایی که نسبت به اجرای سیاست های کلی خانواده ، ابلاغی از سوی رهبری ، بی اعتقادند و به دنبال اجرای الگو های شکست خورده ی غرب هستند .
۱۰-آنهایی که به دنبال گسترش اختلاف ودوقطبی کردن جامعه و قبیله گرایی هستند
۱۱-آنهایی که اصلاح امورانتخابات راضدمنافع شخصی وگروهی خویش دانسته ومانع اجرای سیاستهای کلی انتخابات شده اند.
۱۲-آنهایی که اینگونه موردخطاب رهبری هستند : حرف های بنده موعظه نیست ! لازم الاطاعه است ! اگر اطاعت نکنیدمجازات قانونی ندارد ،امّا مجازات سختری دارد و آن قضاوت تاریخ است ؟!!
۲-۱-۷-۴-ما به مردم میگوییم که :چه کسانی از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون ، با گسترش وهمگانی شدن امربه معروف ونهی از منکر مخالفند؟!

وعلنی میگویند: به دنبال حکومتی مشابه ترکیه هستند !که مردم مخیرند،عریان بگردندویامحجبه باشند!می توانند مشروب هم بخورند.

این ها ،همان نادان هایی هستندکه در۱۳۹۶/۱۲/۱۷توسط رهبر معظم انقلاب” رسوا “شدند !که معظم له فرمودند:

در بین این ها،ازخواص هم هست ، روز نامه نگار ومعمّم وآخوندهم در بین اینها هست.

۲-۱-۷-۵-به مردم میگوییم که :این مدعیان بی عمل چه بر سر انقلاب آورده اند و ما خواب بوده ایم.به عنوان مثال:
در بند ۵ #سیاستهای_کلی_خانواده که در ۱۳/شهریور/ ۱۳۹۵ توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده چنین آمده است:
به کارگیری یکپارچه ظرفیت ‌های آموزشی ، تربیتی ورسانه‌ای کشور درجهت تحکیم بنیان خانواده و روابط خانوادگی در این رابطه سئوالات فراوانی مطرح می باشد که می بایستی به آنها پاسخ داده شود:

این فرمان به:رئیس جمهور؛رئیس مجلس؛رئیس قوه قضائیه؛رئیس مجمع تشخیص مصلحت ابلاغ شده است.

آیادراین رابطه،رئیس جمهوربه عنوان مقام اجرایی کشور،وبقیه ی آقایان نسبت به سهمی که دراجراداشته اند،مراکز آموزشی وتربیتی ورسانه ای کشور را برای تحکیم خانواده و ارتقاء سرمایه اجتماعی آن بسیج کرده اند.؟وظیفه ی ما چیست؟

 #پاسخ :
حداقل وظیفه ی ما این است که بدون هیچگونه پیش داوری ، از #صداوسیمابخواهیم تا ابعاد این قضیه ی مهم را برای مردم شریف ایران ، به صورت شفاف بیان نموده و اثرات مثبت ومنفی اقدامات رابرای مردم تحلیل نمایند.

۲-۱-۷-۶-مابه مردم میگوییم که : ازسال ۱۴۰۰(آغاز قرن ۱۵ هجری شمسی)درکشورچه اتفاقی خواهد افتاد؟وتکلیف آحادمردم ازهم اکنون چیست؟
پاسخ این سوال دربیانیه مجمع رهروان امربه معروف ونهی ازمنکربه صورت مفصل آمده است که خلاصه ی آن به شرح زیر است:
با هدایت مقام معظم رهبری وتلاش نظام‌مند چند هزار تن از صاحب‌نظران و استادان دانشگاهی و حوزوی و فرزانگان جوان برای طرّاحی #الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت پس از هفت سال در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی به نتیجه رسید.
این سند، اهمّ مبانی و آرمانهای پیشرفت را تدوین کرده و افق مطلوب کشور را در پنج دهه‌ی آینده ترسیم و تدابیر مؤثّر برای نیل به آن را طرّاحی کرده است که با تحقّق آن، که کاری عظیم و دشوار امّا ممکن و شیرین است، کشور راه پیشرفت را خواهد پیمود و طلیعه‌ی مبارک تمدّن نوین اسلامی ایرانی در زیست‌بوم ایران رخ خواهد نمود.
این سندکه هم اکنون از سوی مقام معظم رهبری برای نظرخواهی ابلاغ گردیده ؛ قرار است : ان شاءالله، به عنوان سند الگو ازسال۱۴۰۰(ازابتدای قرن پانزده هجری شمسی)اجرای آن باسرعت مطلوب،آغازوامورکشوربرمدارآن قرار گیرد و تکلیف آحاد مردم این است که ازهم اکنون خودرا برای مطالبه ی اجرای آن آماده کنند .

۲-۱-۷-۷-تدابیر سند الگو که از سوی مقام معظم رهبری برای نظر خواهی ابلاغ گردیده به شرح ذیل می باشد: ۱-تبیین و ترویج اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه وآله وسلم) متناسب با مقتضیات روز

۲-تقویت و تعمیق فرهنگ توحیدی و معادباور و ایمان به غیب

۳-بسط فرهنگ قرآنی و تعمیق معرفت و تداوم محبت اهل‌بیت(علیهم السلام) از طریق زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا و انتظار بدون انحراف و بدعت

۴-ترویج آموزه‌های اخلاق اسلامی و هنجارهای مدنی و تبلیغ عملی دین

۵-شناساندن علمی و واقع‌بینانه ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی

۶-گسترش تعلیم‌ و تربیت وحیانی، عقلانی و علمی

۷-تربیت نیروی انسانی توانمند، خلاق، مسئولیت‌پذیر و دارای روحیه مشارکت جمعی با تأکید بر فرهنگ جهادی و محکم‌کاری

۸-ارتقای موقعیت شغلی، کرامت و منزلت اقشار علمی و فرهنگی به‌ویژه معلمان و استادان

۹-تبیین، ترویج و نهادینه‌سازی سبک زندگی اسلامی ایرانی سالم و خانواده‌محور با تسهیل ازدواج و تحکیم خانواده و ارتقای فرهنگ سلامت در همه ابعاد

۱۰-اهتمام به احیا و توسعه نمادهای اسلامی ایرانی به‌ویژه در پوشش، معماری و شهرسازی با حفظ تنوع فرهنگی در پهنه سرزمین

۱۱-تحقیق و نظریه‌پردازی برای تبیین عدم تعارض‌ دوگانه‌هایی از قبیل عقل و نقل، علم و دین، پیشرفت و عدالت، ایرانی بودن و اسلامیت، و تولید ثروت و معنویت، از سوی صاحب‌نظران و نهادهای علمی کشور

۱۲-تقویت و گسترش تولید علمی اصیل، بومی و مفید در رشته‌های علوم انسانی با بهره‌گیری از مبانی و منابع اسلامی و دستاوردهای بشری

۱۳–توسعه علوم بین‌رشته‌ای و مطالعات و پژوهش‌های چندرشته‌ای بدیع و مفید

۱۴-کوشش و تعامل فکری بلندمدت و پایدار نخبگان و مؤسسات علمی برجسته کشور در عرصه بین‌المللی

۱۵-حمایت فزاینده و مطالبه متناسب از برجسته‌ترین مؤسسات و شخصیت‌های علمی کشور برای تولید علم در راستای رفع نیازها و حل مسائل اساسی جامعه

۱۶-ارزش‌گذاری معلومات و مهارت‌های غیررسمی روزآمد و کارآمد، ارتقای دانش‌های مهارتی و تنوع‌بخشی به شیوه‌های مهارت‌افزایی

۱۷-ارتقای دانش پایه و توسعه شبکه‌های علم، فناوری و نوآوری با همکاری متقابل مؤسسات علمی و پژوهشی، صنایع و دولت در فرایند تولید کالا و خدمات

۱۸-ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای بومی به فناوری‌های صنعتی با استفاده از دستاوردهای نوین علمی و تجارب تاریخی و احیای بازارهای تولیدی تخصصی مطابق قابلیت‌های سرزمینی

۱۹-پی‌ریزی و گسترش نهضت کسب‌وکار هنرهای نمایشی و کاربردهای فضای مجازی با استفاده از میراث فرهنگی و ادبی ایرانی اسلامی و قابلیت‌های ملی و محلی مطابق تقاضا و پسند مخاطب منطقه‌ای و جهانی.

۲۰-التزام به رعایت اصول و قواعد اسلامی در غایت و ساختار تصمیمات، سیاست‌گذاری‌ها و نهادسازی‌های اقتصادی و مالی

۲۱-تحقق عدالت مالیاتی و کاهش فاصله‌های جمع درآمد خالص خانوار از طریق ایجاد نظام یکپارچه مالیات‌ستانی، تأمین اجتماعی و ارائه تسهیلات مالی با بهره‌گیری از سامانه جامع اطلاعاتی ملی

۲۲-تسهیل ورود کارآفرینان به عرصه‌های اقتصادی به‌ویژه اقتصاد دانش‌بنیان و کاهش هزینه‌های کسب‌وکار با تأکید بر اصلاح قوانین، مقررات و رویه‌های اجرایی کشور

۲۳-تحقق عدالت در ساختار قانونی نظام بانکی با ایجاد انضباط پولی، رهایی از ربای قرضی، توزیع عادلانه خلق پول بانکی و بهره‌مندسازی عادلانه آحاد مردم جامعه از خدمات پولی

۲۴-استقلال بودجه دولت از درآمدهای حاصل از بهره‌برداری از منابع طبیعی و ثروت‌های عمومی و انتقال این درآمدها به مردم با تأمین عدالت بین نسلی

۲۵-توقف خام‌فروشی منابع طبیعی ظرف ۱۵ سال از زمان شروع اجرای الگو و جایگزینی آن با زنجیره پیش‌رونده تولید ارزش افزوده ملی در داخل و خارج کشور

۲۶-مصون‌سازی و تقویت فرآیندها، سیاست‌ها، تصمیمات و نهادهای اقتصادی در مقابل تکانه‌های سیاسی – اقتصادی هدفمند و غیرهدفمند برون‌زا

۲۷-توسعه فعالیت‌های زیربنایی، اقتصادی و اجتماعی و مصرف آب، انرژی و سایر منابع حیاتی متناسب با ظرفیت، حقوق و اخلاق زیستی

۲۸-حفظ حقوق مالکیت عمومی بر منابع طبیعی و ثروت‌های ملی همراه با رعایت ملاحظات صیانتی، زیست‌محیطی و بین نسلی در بهره‌برداری از آن‌ها

۲۹-کاهش شدت مصرف انرژی و متناسب‌سازی سهم تولید و مصرف انرژی از منابع انرژی پاک

۳۰-بسترسازی برای استقرار متعادل جمعیت و توازن منطقه‌ای در پهنه سرزمین بر مبنای آمایش ملی و تخصیص امکانات و تسهیل و تشویق سرمایه‌گذاری در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی مناطق مختلف و توانمندسازی مناطق محروم با توجه به استعدادهای سرزمینی

۳۱-تمرکززدایی در ساختار اقتصادی-مالی کشور با واگذاری برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری به استان‌ها و شهرستان‌ها در چارچوب سیاست‌های ملی

۳۲-بهره‌گیری از دیپلماسی فعال اقتصادی در کسب فناوری‌های پیشرفته و تشویق سرمایه‌گذاری خارجی برای صادرات و حمایت از صادرات تولیدات داخلی با ارزش افزوده۳۳

۳۳-فعال کردن قابلیت‌های سرزمینی و موقعیت ارتباطی ایران از طریق ایجاد زیرساخت‌های پیشرفته برای تبدیل ایران به قطب راهبردی فرهنگی، علمی، فناوری و اقتصادی

۳۴-گسترش قطب‌های گردشگری طبیعی، فرهنگی، مذهبی و سلامت با محوریت مناطق و مراکز هویت‌ساز

۳۵-تأمین امنیت و ایمنی غذا و ترویج تغذیه سالم و ارتقای سازوکارهای نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی و مصرفی

۳۶-پوشش همگانی مراقبت‌ها و خدمات و توزیع عادلانه منابع حوزه سلامت

۳۷-همکاری بین‌بخشی و مشارکت نظام‌مند مردمی در ارتقای سلامت با اولویت پیشگیری و کنترل عوامل تهدیدکننده

۳۸-تنظیم نرخ باروری در بیش از سطح جانشینی

۳۹-اعتلاء و تقویت و ترویج دانش بومی در حوزه سلامت، مبتنی بر شواهد متقن علمی

۴۰-ارتقای توانمندی‌های حوزه پزشکی با هدف ارائه آموزش، خدمات و تولیدات در سطح ملی و بین‌المللی

۴۱-اعتلای منزلت و حقوق زنان و ارتقای جایگاه اجتماعی و فرصت‌های عادلانه آنان و تأکید بر نقش مقدس مادری

۴۲-ارتقای استقلال، اقتدار، پاسخگویی و تخصصی شدن نظام قضائی و تربیت و جذب قضات عالم و متعهد و دانش‌افزایی مستمر و نظارت بر عملکرد قضات و کارکنان قضائی و اصلاح و الکترونیکی کردن فرایندهای دادرسی

۴۳-طراحی و اجرای راه‌های پیشگیری از جرم و افزایش آگاهی و اخلاق اجتماعی و تقوای عمومی

۴۴-گسترش فهم عمیق و تحکیم نظریه مردم‌سالاری دینی مبتنی بر ولایت‌فقیه

۴۵-حفظ و تقویت مردم‌سالاری دینی مشارکت مردمی، عدالت و ثبات سیاسی

۴۶-گسترش و تقویت تشکل‌های مردمی به‌منظور افزایش سرمایه اجتماعی و تحکیم ساختار درونی نظام

۴۷-تقویت فضای آزاداندیشی به‌منظور ارزیابی و نقد علمی سیاست‌ها و عملکردهای گذشته و حال برای تصحیح مستمر آن و حفظ مسیر انقلاب اسلامی

۴۸-ارتقای نظارت رسمی، مردمی و رسانه‌ای بر ارکان و اجزای نظام و پیشگیری از تداخل منافع شخصیت حقیقی و حقوقی مسئولان و کارکنان حکومت و برخورد بدون تبعیض با مفسدان به‌ویژه در سطوح مدیریتی

 ۴۹-اجرای کامل ضمانت‌های پیش‌بینی‌شده در قانون اساسی در حوزه آزادی‌های فردی و اجتماعی و آموزش و ترویج حقوق و تکالیف شهروندی و تقویت احساس آزادی در آحاد جامعه

۵۰-تعیین ضوابط عادلانه و شفاف‌سازی فرایندهای تخصیص امکانات و امتیازات دولتی، درآمد، ثروت و معیشت مسئولان حکومتی و منابع و هزینه‌های مالی فعالیت سیاستمداران و تشکل‌های سیاسی

۵۱-گزینش مسئولان و مدیران بر مبنای التزام عملی آنان به حد کفاف در معیشت و اهتمام ایشان به هنجارهای عدالت، صداقت، راستگویی، اعتماد، فداکاری و پاسخگویی

۵۲-تقویت اقتدار حاکمیتی و ارتقای نظام سیاسی و متناسب‌سازی ساختار اداری کشور با روش‌های جدید به‌گونه‌ای که کمتر از یک‌درصد جمعیت کشور حقوق‌بگیر دولت باشند

۵۳-پیشگیری از شکل‌گیری تهدید علیه جمهوری اسلامی ایران، گسترش بسیج مردمی و تقویت بنیه دفاعی بازدارنده

۵۴-تقریب مذاهب اسلامی و تحکیم اتحاد و انسجام مسلمانان از طریق تأکید بر مشترکات دینی و پرهیز از اهانت به مقدسات مذاهب اسلامی

۵۵-ترویج عقلانیت و روحیه جهادی در جهان اسلام و حمایت از حرکت‌های اسلامی و نهضت‌های آزادی‌بخش و استیفاء حقوق مردم فلسطین

۵۶-تأکید بر چندجانبه‌گرایی، گسترش دیپلماسی عمومی و کمک به حکمیت و صلح بین‌المللی

۲-۱-۷-۹-به مردم می گوییم که مهمترین وعملی ترین راه جلوگیری ازحرام علنی درجامعه بسترسازی وهمگانی نمودن #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر می باشدتامردم جرات کنند:
اولاََ به یکدیگر
ثانیاََبه مسئولین امربه معروف ونهی ازمنکرنمایند

۲-۱-۷-۱۰-به مردم میگوییم برای مبارزه با مفاسد اجتماعی، #مسئولین می بایستی به شیوه های #دفاع_مقدس عمل نمایند؛یعنی همانگونه که:
الف-به مردم اعتماد کردند
ب-مردم را آموزش دادند
ج-ازرزمندگان وخانواده های آنان حمایت کردند، لذا:
۱-رویش ها آغازگردید
۲-انسان ها الهی شدند
۳-فرماندهانی الگو وپیشتازپیداشدندکه به دلیل خلوصشان جهادی عمل می کردند
۴-این ها به نظام مقدس جمهوری اسلامی معتقدبودند؛ روحیه اشرافی گری ودنیا طلبی نداشتند
۵-به توان نیروهای خودی وبه هدفشان ایمان داشتند وازخدا می ترسیدند
۶-به غیر از حزب خدا؛ به جناح دیگری وابسته نبودند
۷-مشاور امین انتخاب می کردند
۸-ملاک انتخاب وانتصاب آنان کاردانی وتخصص همراه با تقوا بود
۹-این هامتکبر وجاه طلب نبودندودرقبول پست ومقام سبقت نمی گرفتند
۱۰-اگرتوان انجام کاری را نداشتند آن مسئولیت راقبول نمی کردند
۱۱-اطرافیانشان آلوده ونفوذی نبودند
۱۲-ازپارتی ورانت استفاده نمی کردند، توکل آنان به خدا بود
۱۳-…..، لذا ، اگرچنین انسان هایی امروز در مصدر امور بودند #سیاستهای_کلی_نظام ، اجرایی می گردیدو ما شاهد عدالت اقتصادی-عدالت قضایی وعدالت اجتماعی در جامعه بودیم.

۲-۱-۷-۱۱-سوال:آیا گمان می کنید در زمان ما دسترسی به چنین انسان هایی (از جنس دوران #دفاع_مقدس با مدیریت جهادی )یک رؤیا است؟

پاسخ :
خیر؛چنانچه #سیاستهای_کلی_انتخابات؛ ابلاغی ازسوی امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب ؛توسط مسئولین اجرایی شود رسیدن به چنین افرادی؛رؤیا نیست ؛بلکه امکان پذیراست وآنگاه بستر « #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر»درجامعه فراهم می گردد واصلاح امورراشاهد خواهیم بود

۲-۱-۷-۱۲-به مردم می گوییم:

مانیروهای فرهنگی (ازحلقه های میانی جامعه ) خودجوش و«آتش به اختیار»و از فدائیان راه امام حسین علیه السلام وگوش به فرمان امام خامنه ای ؛ #جناحی و #حزبی عمل نمی کنیم

لذا،به همین دلیل به دنبال«همگانی کردن امربه معروف ونهی ازمنکر »هستیم.

مسئولین را #تضعیف نمی کنیم ؛اما از قول هایی که به مردم داده اند و از انجام وظیفه ای که به خاطر آن مسئولیت گرفته اند #مطالبه_گری می کنیم .حتی اگربعد از دوران مسئولیتشان باشد.

به عنوان مثال :
به دنبال آن هستیم که مسئولین؛ #سیاستهای_کلی_نظام در انتخابات را اجرایی نمایند تا ان شاءالله شاهد انتخاب #مدیرانی در شأن وهم تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم .

مدیرانی که از #خدا بترسندوبه آخرت #ایمان داشته باشند…..

۲-۱-۷-۱۳-نتیجه این که :
۱-نمونه های فراوان ومشابهی ازمواردذکرشده، تاکنون احصاء گردیده است که ازطریق پیش گفته ،به مردم اطلاع رسانی می گردد

۲- آنچه در این بخش آمده؛درحقیقت #امربه_معروف_ونهی_ازمنکرمردم به مردم نمی باشد؛ بلکه شیوه ی رسیدن به امربه معروف ونهی ازمنکر مردم به مردم می باشد .

یعنی مردم را تشویق می کنیم که از #مسئولین بخواهند تاآنان بسترامربه معروف ونهی ازمنکر را فراهم نمایندوبه شیوه ی دفاع مقدس با بکارگیری وکمک مردم کلیه ی #معظلات و #مشکلات و #مفاسد موجود درجامعه را ریشه کن نمایند.

۲-۲-امربه معروف ونهی ازمنکرمردم به دولت:

درماده ۸قانون حمایت از #آمران_به_معروف وناهیان ازمنکر مصوب ۱۳۹۴مجلس شورای اسلامی چنین آمده است:

مردم ازحق دعوت به خیر؛نصیحت وارشاد درموردعملکرد دولت برخوردارند ودر چارچوب شرع و قوانین می توانند نسبت به:
مقامات ؛مسئولان؛ مدیران وکارکنان تمامی اجزای حاکمیت وقوای سه گانه اعم از:

وزارتخانه ها,سازمان ها؛مؤسسات؛شرکت های دولتی؛مؤسسات ونهادهای عمومی غیردولتی؛نهادهای انقلاب اسلامی؛نیروهای مسلح وکلیه دستگاه هایی که مشمول قوانین ومقررات عمومی نسبت به آنها #مستلزم ذکر یاتصریح نام است #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر کنند

باعنایت به موانع موجود؛درحال حاضر؛ #پررنگترین ؛کم هزینه ترین و #مؤثرترین اقدام ؛ امربه معروف ونهی ازمنکر” #مردم_به_دولت “می باشدکه در این حوزه دو موضوع مهم؛ مورد #مطالبه_گری قرارگرفته است.

۲-۲-۱-سیره ؛منش؛رفتارواخلاق مسئولین:

با تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی درکشورمان انتظاراتی در افکار جامعه ی مسلمان ایران ایجاد شد؛ آنان توقع داشتند که #مسئولین پس ازانقلاب ؛افرادی با تقواوبه دور ازخواسته ومنفعت طلبی های شخصی باشندو ازموقعیت حکومت تنهابرای خدمت به مردم استفاده نمایند

لذا؛ آنچه در این زمینه مورد #مطالبه_گری است بیشتر اوامر و نصایح مقام معظم رهبری به مسئولین است که نمونه هایی ازآن بشرح زیربیان می گردد:

۲-۲-۱-۱-….«تلک الدّارالأخره نجعلها للّذین لایریدون علوّا فی الأرض ولافسادا»…… سلطه‌جویی، آفتی است که قدرتمداران عالم را همیشه تهدیدکرده و بسیاری را لغزانده است.ماکه قویترازآنها نیستیم؛ باید مواظب ومراقب باشیم تا نلغزیم.

۲-۲-۱-۲-ازامیرالمؤمنین:علیه ‌الصّلاه والسّلام نقل شده است که فرمود:«نزلت هذه الأیه فی اهل العدل و التّواضع من الولاه و اهل القدره من النّاس»؛ این آیه اصلاً برای قدرتمندان، ولات و مسؤولان است؛ از رؤسای سطح بالا گرفته تا مدیریّتهای میانی و تا هرجا که حوزه قدرتی وجود دارد.

آفت کار ما این است که از حوزه اقتدار برای سلطه‌جویی، زورگویی و افزون‌طلبی استفاده کنیم؛ این خطر بزرگی است.

۲-۲-۱-۴-……گناهان مسئولان ،علاوه‌ی برگناهان شخصی آحاد مردم، یک سیاهه‌ای ازگناهان است که مخصوص مسئولان است و یکی از آنهاهمین است:«کوتاهی کردن»؛کاری راکه میتوان انجام دادومی بایدانجام داد،انجام ندادن.

ازجمله«دست‌درازی به اموال عمومی» جزوگناهان من وشماست؛یعنی من وشما هستیم که میتوانیم مرتکب این گناه بشویم؛اماآحاد مردم نمیتوانند.

تأثیرش هم نسبت به سرقتی که فلان آدم معمولی ممکن است بکند، به‌مراتب بیشترو مضاعف است.

«کُند کردن حرکت عمومی کشوربا ایجاد یأس»، یکی دیگر ازگناهان ماست. مردم رامأیوس کنیم، نیروی محرکه رامأیوس کنیم و افق را درچشم آن کسانی که بایستی با شوق و امید جلو بروند، تیره و تار نشان بدهیم؛ این کُند کردن حرکت مردم است؛ این یک گناه بزرگی است.

یکی ازچیزهایی که حرکت کشور را کُندمیکند ، تفرقه، اختلاف و دست به گریبان شدن است؛ این ایجاد اختلاف یا دامن زدن به اختلاف، جزو گناهان مخصوص طبقه‌ی ماها مجموعه‌ی مسئولان و سیاستمدارها است.

آن چیزهایی که بخشنامه‌ای است،بخشنامه میکنیم؛ آن چیزهایی که دستوری است،به مسؤولان دستور هم میدهیم؛ اما دستور و بخشنامه ،حل کننده همه چیز نیست .

به مسؤولان نصیحت هم میکنیم ،اما این هم کافی نیست .این حقایق باید در جامعه به صورت #عرف درآید و #مطالبات جامعه را تشکیل دهد.

۲-۲-۱-۵-در نظام جمهوری اسلامی، مردم باید از #مسؤولانشان مقابله با ظلم و ظالم و مفسد را بخواهند.
باید معیارشان برای پذیرش یک حاکم و یک مسؤولِ بالا و والای نظام، این چیزها باشد:
مبارزه با ظلم؛کنار نیامدن با ظالم؛تسلیم نشدن در مقابل زورگویی؛حفظ حرمت انسان و انسانیّت؛سعی در احقاق حق در همه قالبها و شکلها و میدانهایش.

۲-۲-۱-۶-پذیرفته نیست که مأمور عالی رتبه نظام جمهوری اسلامی، مثل بقیه کاسبیها، #مسؤولیت خود را یک کاسبی حساب کند.

مسؤولیتهای والا در نظام #جمهوری_اسلامی، کاسبی و سرمایه نیست که انسان برای اداره دنیای خود به دنبال آن برود.

مسؤول نظام جمهوری اسلامی:
حق نداردبه اعیان و اشراف و پولدارها نگاه کند و زندگی خود را با آنها بسنجد

حق ندارد خود را با نظایر و اشباه خود در حکومتهای طاغوتی بسنجد.

آری؛ در دستگاه های طاغوتی ، یک وزیر، یک مدیر کل و یک رئیس، از زندگی های آن‌چنانی برخوردارند؛ ما هم امروز بیاییم و خود را با آنها بسنجیم و بگوییم ما هم وزیر و مدیریم ؟! نه؛ در #نظام اسلامی این‌گونه نیست.

در نظام اسلامی، این مأموریت ، طعمه نیست ؛ یک مسؤولیت و یک خدمت و یک وظیفه بر گردن انسان است.

۲-۲-۱-۷-مبارزه با فساد، یکی ازپایه‌های اصلی حکومت و نظام اسلامی است. این روش امیرالمؤمنین است. #امیرالمؤمنین از مردم ملاحظه نکرد؛ حتّی از کسانی که از او توقّع داشتند، ملاحظه نکرد. آن‌جایی که دید فساد وجود دارد، با آن مبارزه کرد.
اگردستگاهی بافاسدومفسدی مقابله کرد ،بازهمان اهرمهای فشاربه حرکت درآیندوجنجال و هیاهو کنند و دست و پای کسانی را که در این راه حرکت میکنند، بلرزانند.

البته نباید دست و پای کسی بلرزد. باید قاطع در این راه حرکت کنند؛ خدا هم کمک می کند و مردم هم پشتیبانی میکنند.

هیچ چیزی مردم رابه قدر این خوشحال نمیکند که نظام #جمهوری_اسلامی در راه احقاق حقِ‌ّ عامه مردم، با زورگوها و مفسدها و زیاده‌خواه‌هاومفتخوارها مقابله کند.

مجلس و دولت و قوّه قضایّیه هم وظیفه دارند و باید همه آنها در این جهت حرکت کنند وبه راه بیفتند.

امروز خوشبختانه انسان اقداماتی را مشاهده میکند؛ لیکن در گوشه و کنار، کسانی که باید همکاری کنند، گاهی کوتاهی میکنند، که امیدواریم این کوتاهی ادامه پیدا نکند.

۲-۲-۲-مطالبه گری ازعملکرد مسئولین:
مقام معظم رهبری درتاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۷فرمودند:

شارع مقدّس بر #حکومت_اسلامی تکلیف کرده است که مانع از #رواج حرام الهی درجامعه بشودحکومت اسلامی موظّف است:

درمقابل حرام بایستد

درمقابل گناه بایستد

آن کاری که درملأ انجام میگیرد،درخیابان انجام میگیرد،یک کارعمومی است،یک کاراجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛این[خطا]برای حکومتی که به نام اسلام برسرِکار آمده است تکلیف ایجاد میکند.

حرام کوچک وبزرگ ندارد؛آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکاردرکشورانجام بگیرد
حالا یک نفریک غلطی برای خودش میکند،[به]کنار،آن بین خودش و خدا است

امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، درمحیط جامعه است، حکومت اسلامی – مثل حکومت امیرالمؤمنین ، مثل حکومت پیغمبر-وظیفه دارد در مقابل آن بایستد .
معظم له فرموده اند:
حرام کوچک وبزرگ ندارد؛آنچه حرام شرعی است نبایستی به‌صورت آشکاردرکشورانجام بگیرد

۲-۲-۲-۱-با عنایت به اینکه بیشترین مسئولیّت در نهی از منکر ، بر عهده ی صاحبان علم و قدرت است، با کمال تأسف ، همه در قبال بیانات رهبرمعظم انقلاب #سکوت کرده اند

۲-۲-۲-۲-ما به مردم می گوییم که:
 در همه ی زمان ها ، افرادِ بی تفاوت نسبت به مفاسد اجتماعی ، محکوم و مورد انتقادندوعلت سقوط امّت های پیشین ، بی تفاوتی وترک نهی از منکر بوده است …..

۲-۲-۲-۳-ما به مردم می گوییم که موانع ظهورچه کسانی هستند! بعنوان مثال :
۱-آنهایی که در جلو گیری از حرام علنی ،در صنعت حمل ونقل کشور ناتوانند!

۲-آنهایی که در حفظ منابع طبیعی و جنگل ها وحفظ منابع آب کشور عاجزند.

۳-آنهایی که تدابیر امام ورهبری را در صنعت نفت وگاز ومعادن ومنابع زیر زمینی کشور نادیده میگیرند

۴-آنهایی که خود رامتولی فرهنگ میدانند ،امّا ضد فرهنگ عمل میکنند

۵-آنهایی که در اقتصاد وتولید به تدابیر نائب برحق امام زمان علیه السلام عمل نمیکنند ودر حرام های علنی ناشی از بیکاری جوانان ورکود اقتصادی کشور ، سهیمند

۶-آنهایی که مروّج اشرافی گری وخوش گذرانی و مانع اصلاح الگوی مصرف واصلاح نظام اداری کشور هستند

۷-آنهایی که قانون وضع میکنند، امّا بر اجرای آن نظارت ندارند

۸-آنهایی که متولی اصلاح نظام آموزشی مدارس ودانشگاه ها هستند ، امّا در این رابطه کوتاهی وخون به دل رهبری می کنند

۹-آنهایی که نسبت به اجرای سیاست های کلی خانواده ، ابلاغی از سوی رهبری ، بی اعتقادند و به دنبال اجرای الگوهای شکست خورده ی غرب هستند

۱۰-آنهایی که به دنبال گسترش اختلاف ودوقطبی کردن جامعه و قبیله گرایی هستند

۱۱-آنهایی که اصلاح امور انتخابات را ضد منافع شخصی وگروهی خویش دانسته ومانع اجرای سیاست های کلی انتخابات شده اند

۱۲-آنهایی که اینگونه موردخطاب رهبری هستند : حرف های بنده #موعظه نیست ! لازم الاطاعه است ! اگر اطاعت نکنید#مجازات قانونی ندارد ،امّا مجازات سختری دارد و آن #قضاوت تاریخ است ؟!…..

۲-۲-۲-۴-ما به مردم میگوییم که :

چه کسانی از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون ، با گسترش وهمگانی شدن امربه معروف ونهی از منکر مخالفند؟!

وعلنی میگویند: به دنبال حکومتی مشابه ترکیه هستند !که مردم مخیرند،عریان بگردندویامحجبه باشند!می توانند مشروب هم بخورند.

این ها ،همان نادان هایی هستندکه در ۱۳۹۶/۱۲/۱۷توسط رهبر معظم انقلاب” رسوا “شدند!که معظم له فرمودند:

در بین این ها،ازخواص هم هست ، روز نامه نگار ومعمّم وآخوندهم در بین اینها هست.

۲-۲-۲-۵-به مردم میگوییم که :این مدعیان بی عمل چه بر سر انقلاب آورده اند و ما خواب بوده ایم.به عنوان مثال:
در بند۵ #سیاستهای_کلی خانواده که در ۱۳/شهریور/ ۱۳۹۵ توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده چنین آمده است:
به کارگیری یکپارچه ظرفیت ‌های آموزشی ، تربیتی ورسانه‌ای کشور در جهت تحکیم بنیان خانواده و روابط خانوادگی در این رابطه سئوالات فراوانی مطرح می باشد که می بایستی به آنها پاسخ داده شود:

این فرمان به رئیس جمهور؛رئیس مجلس؛رئیس قوه قضائیه؛رئیس مجمع تشخیص مصلحت ابلاغ شده است.

آیادراین رابطه،رئیس جمهوربه عنوان مقام اجرایی کشور،وبقیه ی آقایان نسبت به سهمی که دراجراداشته اند،مراکز آموزشی وتربیتی ورسانه ای کشور را برای تحکیم خانواده و ارتقاء سرمایه اجتماعی آن بسیج کرده اند.وظیفه ی ما چیست؟

پاسخ : حد اقل وظیفه ی ما این است که بدون هیچگونه پیش داوری ، از #صداوسیمابخواهیم تا ابعاداین قضیه ی مهم را برای #مردم شریف ایران ، به صورت #شفاف بیان نموده و اثرات مثبت ومنفی اقدامات رابرای مردم تحلیل نمایند…

۲-۲-۲-۶-مطالبه ی اجرای #سیاستهای_کلی_نظام ومسائل مورددغدغه مقام معظم رهبری با انگیزه ی:
همگانی نمودن #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر و

احیای فرهنگ گفتن ونترسیدن

احیای فرهنگ #مطالبه_گری

وایجاد وگسترش نظارت عمومی ازطریق پیگیری اسناد بالا دستی و امور راهبردی ذیل:

۱-سیاست های کلی حمل ونقل ومطالبه گری از مسئولین برای رفع کاستی ها وبی توجهی های فراوان در این زمینه.

۲-سیاست ها ی کلی منابع طبیعی وروشنگری واطلاع رسانی به جامعه درمورد عواقب استفاده بی رویه ازاین نعمت بزرگ الهی.

۳-سیاست های کلی معدن ومطالبه گری وروشنگری از عواقب خام فروشی ونارسایی ها ی موجود در این بخش.

۴-سیاست های کلی منابع آب و مطالبه گری از مسئولین برای توجه بیشتر به حفظ منابع وروشنگری ازکوتاهی دراین امر.

۵-سیاست کلی نظام دربخش امنیت اقتصادی ومطالبه از مسئولین برای تأمین امنیت سرمایه مرد

۶-سیاست های کلی نظام در بخش انرژی ومطالبات اساسی در این بخش به ویژه در مورد خام فروشی ها و .

 ۷-سند چشم انداز وهشدار به مسئولین در مورد فرصت های از دست رفته وضرورت اقدامات شایسته در مدت باقیمانده.

۸-مطالبه گری در مورد اصل۴۴به ویژه اجرای سیاست های راهبردی وبسیار مهم نظام درباره بند “ج”اصل ۴۴

۹-پیگیری ومطالبه گری سیاست‌های کلی نظام برای پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه

۱۰-پیگیری سیاست های کلی نظام در مورد مبارزه با مواد مخدرو مطالبه گری برای رفع نواقص موجود.

۲-۲-۲-۶-مطالبه ی اجرای #سیاستهای_کلی_نظام ومسائل مورددغدغه مقام معظم رهبری با انگیزه ی همگانی نمودن امربه معروف ونهی ازمنکرو احیای فرهنگ گفتن ونترسیدن ،احیای مطالبه گری وایجاد وگسترش نظارت عمومی ازطریق پیگیری اسناد بالا دستی و امور راهبردی ذیل:

۱۱-مطالبه گری در مورد اصلاح نظام اداری

۱۲-مطالبه گری در مورد اصلاح الگوی مصر ف وروشنگری در موردمصادیق اشرافی گری به ویژه در بین مسئولین.

۱۳-مطالبه گری اجرای سیاست های کلی نظام در بخش های ۹ گانه ی مسکن.

۱۴-مطالبه گری درمورد اجرای سیاست کلی نظام در بخش های ۱۳گانه ی پدافند غیر عامل.

۱۵-روشنگری و مطالبه گری ازتفکر ضد ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساز ماندهی امور ایثارگران .

۱۶-مطالبه گری از بی توجهی در باره ی امنیت فضای تولید وتبادل اطلاعات وارتباطات.

۱۷-پیگیری ومطالبه گری از مسئولانی که در تشویق امر سرمایه گذاری کوتاهی می کنند.

۱۸-پیگیری ومطالبه گری سیاست‌های کلی نظام در بخش «کشاورزی.

۱۹-پیگیری ومطالبه گری سیاست‌های کلی نظام در موضوع «خودکفایی دفاعی و امنیتی

۲۰-پیگیری ومطالبه سیاست‌های کلی نظام در بخش «صنعت…

۲-۲-۲-۶-مطالبه ی اجرای سیاست های کلی نظام ومسائل مورددغدغه امام خامنه ای(مدظله) با انگیزه ی همگانی نمودن امربه معروف ونهی ازمنکرو احیای فرهنگ گفتن ونترسیدن ،احیای مطالبه گری وایجاد وگسترش نظارت عمومی ازطریق پیگیری اسناد بالا دستی و امور راهبردی ذیل:

۲۱-پیگیری ومطالبه گری سیاست‌های کلی «آمایش سرزمین

۲۲-مطالبه گری اجرای سیاست های کلی نظام دربخش های ۱۱گانه ی شهر سازی.

۲۳-پیگیری اجرای سیاست های کلی و بسیار مهم اشتغال ، در بر نا مه ششم توسعه.

۲۴-مطالبه گری از کم کاری درحوزه ی تولید ملی وحمایت از کار و سرمایه ایرانی.

۲۵-مطالبه گری از کوتاهی اجرای سیاست های کلی نظام درایجاد تحول در آموزش وپرورش.

۲۶-مطالبه گری در مورد اجرای سیاست های کلی نظام در اقتصاد مقاومتی.

۲۷-مطالبه گری از اجرای سیاست های کلی نظام درامر بهداشت ودر مان .

۲۸-مطالبه گری از اجرای سیاست های کلی نظام درامرتکثیر جمعیت و عبور از تفکر تک فرزندی.

۲۹-مطالبه گری در مورد اجرای سیاست کلی نظام در بخش علم وفناوری.

۳۰-مطالبه گری و پیگیری بی چون وچرا از دولت ، برای اجرایی نمودن برنامه ششم توسعه…….

۲-۲-۲-۶مطالبه ی اجرای سیاست های کلی نظام ومسائل مورددغدغه مقام معظم رهبری با انگیزه ی همگانی نمودن #امربه_معروف_ونهی_ازمنکرو احیای فرهنگ گفتن ونترسیدن ،احیای #مطالبه_گری وایجاد وگسترش نظارت عمومی ازطریق پیگیری اسناد بالا دستی و امور راهبردی ذیل:

۳۱-مطالبه گری و پیگیری اجرای سیاست های کلی نظام درباره ی محیط زیست.

۳۲-مطالبه گری و پیگیری اجرای سیاست های کلی بسیار مهم نظام درباره ی خانواده.

۳۳-مطالبه گری و پیگیری اجرای سیاست های کلی نظام درباره ی موضوع بسیار مهم انتخابات.

۳۴- مطالبه گری در مورد سرنوشت حقوق های نجومی

۳۵-مطالبه گری در موردعدم اجرای ۳۰۶راهکار اجرایی عفاف وحجاب( مجموع وظایف ۲۶ دستگاهدولتی در امر حجاب ،مصوبه سال۱۳۸۴شورای عالی انقلاب فرهنگی )

۳۶-مطالبه گری درموردفتنه۸۸:ادعای ماعلیه فتنه گران اینست که شمابافتنه ۸۸خسارت عظیمی برکشورواردنمودیدو فرصتهای بسیاری راازبین بردیدوبانشان دادن چراغ سبزبه دشمنان موجب شدیدفشارها،تهدیدهاوتحریم هاعلیه جمهوری اسلامی بیشتر شود

۳۷-مطالبه گری ازتحقق شروط رهبری درموردبرجام

۳۸-مطالبه گری ازشورای عالی انقلاب فرهنگی به دلیل تعلل در انجام وظیفه در خصوص اعتلای فرهنگ،سلامت محیط اخلاقی،سلامت محیط خانوادگی و . . . وبویژه سند۲۰۳۰وموارد مشابه.

۳۹-مطالبه گری از شورای عالی فضای مجازی به دلیل تعلل در انجام وظیفه از جمله : پیشگیری از آسیب های فضای مجازی و تبدیل تهدید های آن به فرصت و سایر موارد مشابه ازقبیل: راه اندازی نشدن شبکه ملی اطلاعات

۴۰- مطالبه گری در مورد بهبود وضعیت معیشت اقشار آسیب پذیر……..

۲-۲-۲-۶-مطالبه ی اجرای #سیاستهای_کلی_نظام ومسائل مورددغدغه مقام معظم رهبری با انگیزه ی همگانی نمودن امربه معروف ونهی ازمنکرو احیای فرهنگ گفتن ونترسیدن ،احیای مطالبه گری وایجاد وگسترش نظارت عمومی ازطریق پیگیری اسناد بالا دستی و امور راهبردی ذیل:

۴۱-مطالبه گری درمورد محقق نشدن انتظارات مردم و رهبری درخصوص هیئت حقیقت یاب مرتبط با شهدای مناو مدیریت اداره حرمین شریفین

۴۲-مطالبه گری از کوتاهی های صورت گرفته در امر آگاه نمودن دانش آموزان ودانشجویان نسبت به جنایات آمریکاوعوامل بیگانه قبل وبعد از پیروزی انقلاب اسلامی درایران و بی توجهی نسبت به بصیرت افزایی ودرج اسناد لانه جاسوسی در کتب درسی.

۴۳- مطالبه گری ازمسئولین ذی ربط درخصوص انحصاری بودن زبان انگلیسی در نظام آموزشی کشور.

۴۴- مطالبه گری در مورد اجرای قانون مبارزه با قاچا ق کالا وارز مصوب مجلس شورای اسلامی.

۴۵- مطالبه گری در مورد رسیدگی به تخلفات انتخاباتی دوره دوازدهم ریاست جمهوری.

۴۶- مطالبه گری در موردملزم نمودن مسئولین به رعایت اصل اساسی صدای واحدقوی در مسائل مهم بین الملل

۴۷–مطالبه گری ازاقدامات صورت گرفته درمورد جذابیتهای شخصیت وشعارهاواصول امام خمینی(ره)بنیان گذارجمهوری اسلامی ایران.

۴۸-مطالبه گری ازغفلت نکردن از قدرت بسیج کنندگی انقلاب و جبران عقب ماندگی های عدالت اجتماعی و برخی از مبانی اصول اسلامی……

۲-۲-۲-۶-مطالبه ی اجرای #سیاستهای_کلی_نظام ومسائل مورددغدغه مقام معظم رهبری با انگیزه ی همگانی نمودن #امربه_معروف_ونهی_ازمنکرو احیای فرهنگ گفتن ونترسیدن ،احیای #مطالبه_گری وایجاد وگسترش نظارت عمومی ازطریق پیگیری اسناد بالا دستی و امور راهبردی ذیل:

 ۴۹- مطالبه گری در مورد جلوگیری از نفوذدشمن دردستگاه های حاکمیتی و تصمیم ساز – ما با پدیده ی نفوذ در کشورمواجه هستیم نفوذ سیاسی ، نفوذ فرهنگی ، نفوذ مالی ، نفوذ اجتماعی ، نفوذ اقتصادی اینهاست که فساد را در کشور عادی سازی می کند بحث یک نفر،ده نفر،صدنفرو هزار نفرنیست،

بعنوان مثال : اگرفقط همین تعداد اشتباه می کردند و فساد اقتصادی داشتند با آنها برخوردمی گردید ومسئله تمام می شد.
مشکل تفکری است که درحال شکل گیری است.یکی چندین برابر بقیه حقوق می گیرد؛ وقتی اعتراض می کنیم می گوید این حق من است .
این تفکر خطرناک است ،انحراف از ارزشها، خطری جدی وتهدید ی بزرگ برای نظام اسلامی ا ست.

۵۰-حمایت مردمی از صدا وسیما ی جمهوری اسلامی ایران ،به منظورتقویت روحیه مطالبه گری ونظارت عمومی

۵۱-حمایت مردمی ازنیروی انتظامی به منظورارتقاءروحیه ی کارکنان وفرماندهان ناجادربرخوردبا ناهنجاری های اجتماعی و تامین امنیت اخلاقی

۵۲-حمایت مردمی از سران سه قوه نظام، برای ارتقاءروحیه انقلابی گری درمواجه با ناملایمات وغلبه برمشکلات وحفظ ارزش های اسلامی ودستاوردهای انقلاب

۵۳-حمایت مردمی ازائمه محترم جمعه وجماعت ،ونمایندگان محترم ولی فقیه ومدیران ارزشی و. . . . در استانها

۵۴- مطالبه گری از مجلس و دولت بمنظوحفظ ارزش ها از جمله : حفظ استقلال مجلس و پرهیز از دولتی شدن آن ونهادینه نمودن امر نظارت برعملکرد دولت هاوروشنگری و جلب اعتمادعمومی

۵۵-مطالبه گری ازصدا وسیما ی جمهوری اسلامی ایران برای حضوربه موقع درصحنه ودفاع از ارزشهای دینی وتقویت وارتقای ماندگاری نظام با سلامت فکری وروحیه ی جهادی…….

 ۵۶-پیگیری تفکرایجادیک شبکه گسترده ومتحدازنیروهای مردمی-ولایتمداروانقلابی برای حفظ نظام وتقویت انقلاب اسلامی وارزشهای حاکم برآن.

 ۵۷–پیگیری اجرای قانون حما یت ازآمران به معروف وناهیان ازمنکرمصوب سا ل ۱۳۹۴مجلس شورای اسلامی که درحوزه ی امربه معروف ونهی ازمنکردولت به مردم به صورت مشروح به آن پرداخته می شود

۵۸-پیگیری اصلاح اموربانکی

۵۹-پیگیری ومطالبه گری تحقق شروط رهبری دربرجام

۶۰-رصداصل عدم مذاکره با آمریکا

۶۱-پیگیری راه اندازی شبکه ملی اطلاعات

۶۲-مطالبه ی برخورد باجریان خبیث ناامیدکردن اساتیدودانشجویان در دانشگاه

۶۳-مراقبت از استمرارحرکت موفقیت آمیز جمهوری اسلامی

۶۴-بزرگان قم، جوانان قم باید نگذارند تا دستهای خائن، قم را از مرکزیّت انقلاب، از کانون انقلاب ‌بودن بیرون بیاورند و این معانی را در آن کمرنگ کنند……

۲-۳-امربه معروف ونهی ازمنکر #دولت_به_مردم:
ازمهم‌ترین وظایف مسئولین درقبال مردم،اهتمام جدی به امور #فرهنگیِ جامعه وآموزش مسائل دینی به جوانان وعموم مسلمانان می‌باشد تا زمینه‌ی رشد #فکری و #اخلاقی در میان مردم هر چه بیشتر فراهم گردد.

۲-۳-۱-مولای متقیان حضرت علی علیه السلام درخطبه ۳۴ نهج البلاغه ،درخطاب به مردم شام، یکی از وظایف حاکم اسلامی را همین موضوع بیان کرده اند و می‌فرمایند:

«أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّ لِی عَلَیْکُمْ حَقّاً وَ لَکُمْ عَلَیَّ حَقٌّ فَأَمَّا حَقُّکُمْ عَلَیَّ … تَعْلِیمُکُمْ کَیْلَا تَجْهَلُوا وَ تَأْدِیبُکُمْ کَیْمَا تَعْلَمُوا»
«اى مردم، مرا بر شما و شما را بر من حقّى واجب شده است. حق شما بر من، آن است که … شما را آموزش دهم تا بى‌سواد و نادان نباشید، و شما را تربیت کنم تا راه و رسم زندگى را بدانید….».

۲-۳-۲-مصداق بارزاین حوزه؛قانون حمایت ازآمران به معروف وناهیان ازمنکرمی باشداین قانون مشتمل بر۲۴ماده و۱۹ تبصره درجلسه ی علنی روزیک شنبه مورخ ۱۳۹۴/۱/۲۳مجلس شورای اسلامی تصویب شدودرتاریخ۱۳۹۴/۲/۲به تاییدشورای نگهبان رسید

ودولتمردان رانسبت به زمینه سازی جهت مشارکت همه جانبه آحادمردم ودستگاه های اداری ورسانه های عمومی درایجادشرایط اقامه فریضه ی امربه معروف ونهی ازمنکروبالابردن سطح آگاهی های عمومی دراین خصوص راازطریق آموزش واطلاع رسانی؛حمایت های قضایی ازآمرین به معروف وناهیان ازمنکر ملزم نموده است.

 #نکته :

۲-۳-۳–به دلیل بی انگیزه بودن برخی مسئولین و #تعلل وکوتاهی بعضی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در امر نظارت بر قانون؛ ستادهای امربه معروف ونهی ازمنکر استان هابعضادر حال تعطیل شدن است.

یا اینکه اعضای این ستاد ها حرف شنوی لازم را از رؤسای ستاد(ائمه جمعه) ندارند به عنوان مثال:

ائمه ی محترم جمعه مشهد و اصفهان به صورت رسمی در خطبه های نمازجمعه اعلام کردند:

ای مردم : ما برابر قانون #رئیس امر به معروف و نهی ازمنکر استان هستیم ؛لیکن مسئولین ازما #حرف_شنوی ندارند؛ خودتان واردمیدان شوید!

۲-۳-۴-درجایی که مسئولین کم کاری میکنند ؛ یا آنجایی که اقدام شایسته ای ارائه می دهند ؛ منکرها و معروف های حوزه ی امر به معروف ونهی ازمنکر “دولت به مردم ” نمایان می گردد و مثال فوق الذکراز مصادیق کم کاریها می باشد؛ که:

مجمع رهروان همربه معروف ونهی از منکر مصمم است با نصب العین قراردادن اوامر مقام معظم رهبری و با پیگیری قانون فوق وبا #مطالبه_گری ازمسئولین جهت راه اندازی ستادهای امربه معروف ونهی از منکر(درسراسرکشور)وبا #پرهیز از اقدامات حاشیه ای وکم اهمیت ، به مسائل #ریشه ای واساسی انقلاب بپردازدو برای رسیدن به اهداف فوق الذکر، تمام تلاش خود را برای اجرایی شدن این قانون معطوف دارد.

۲-۳-۵-مامعتقدیم چنانچه امربه معروف ونهی ازمنکرمردم به مردم و مردم به دولت برابرآنچه در این گزارش آمده عمل شودماحصل آن رویش #مدیران_کارآمد؛ انقلابی وبا تقواخواهدبودکه چنین مدیرانی خود مظهرپاکی وگسترش معروف ها درجامعه خواهندبود…

۳-تجزیه وتحلیل:

۳-۱-امروزجبهه ی بزرگی ازدشمنان خبیث درمقابل نظام اسلامی قراردارندکه هدف همه آنهانابودی یاازدرون تهی کردن #جمهوری اسلامی است.

لذا، درچنین شرایطی ، بالاترین معروف #حفظ_نظام مقدس جمهوری اسلامی و به تبع آن مراقبت ازنعمت‌های الهی مانند:
«نعمت ولایت ورهبری»
« نعمت جمهوری اسلامی»
«نعمت علماءودانشمندان متعهددینی»
«نعمت قوه‌ی قضائیه وتوانایی‌های آن»
«نعمت نیروهای مسلح و اقتدارآن»
«نعمت جوانان »
«نعمت همراهی و محبت و اطاعت مردم نسبت به نظام وانقلاب اسلامی»، از جمله نعمت‌های بزرگ پروردگارهستند وهمه بایدمراقبت کنندکه این نعمت‌ها تضییع نشودوازآن‌ها استفاده‌ی حداکثری برای رسیدن به جامعه اسلامی(جامعه الگو)بعمل آید؛

لذا،این مهم به دست مدیران لایق ، متدین، انقلابی ،پرتحرک وکار آمدوهمچنین با ارتقای حضور سازمان یافته ترمردم به ویژه #جوانان عزیزحاصل می شود ودراین راستا،آحاد مردم می بایستی به مسئولیت شرعی،انقلابی، سیاسی و واجب حتمی خود یعنی امربه معروف ونهی ازمنکرعمل نمایند

 و با تیزهوشی رفتار مسئولان ،دولتمردان ، برگزیدگان وکسانی راکه درجامعه اثرگذارهستند زیر نظر داشته باشند، زیرا در #نظام اسلامی باید احکام و سبک زندگی اسلامی پیاده شود و فرهنگ جامعه درهمه ی ابعاد، منطبق برآموزه های قرآنی باشد

۳-۲-رونداجرای فریضه ی امربه معروف ونهی ازمنکردرکشوربدلیل پرداختن برخی از دست اندرکاران به مسائل #زیرنصاب اهمیت واقدامات روبنایی باعث ایجادجو امربه معروف هراسی درجامعه و #سرخوردگی نیروهای حزب الهی گردیده است

لذا،براین اساس جمعی از سربازان ولایت بانگرش به برطرف کردن موانع ذیل اقدام به تشکیل ، مجمع رهروان امربه معروف ونهی از منکر نموده اند:….

 موانع  :

۳-۲-۱-پرداختن به فروع ( و توجه بیش از حد به امورکم اهمیت) – کم اعتنایی به عدالت- نفوذ افکار و اندیشه های انحرافی -رخنه و نفوذ فرصت طلبان در دستگاه های تصمیم ساز

پیروی ازتمایلات نفسانی و گرایش به زندگی اشرافی- بر مسند رسیدن راحت طلبان-ایجاد تفرقه و اختلاف- فراموش شدن هدف- دور شدن از ولایت فقیه- تضعیف ارزش ها و نهادهای انقلابی- نفوذدردستگاه های اجرایی-

شبیخون وتهاجم فرهنگی-بحران های سیاسی- نفوذ اندیشه هاى بیگانه-تغییر جهت دادن اندیشه ها-تجددگرایى افراطى-جدایى حوزه ودانشگاه-بوروکراسى مفرط وفساد ادارى و اجتماعى

 دراین خصوص حضرت على(علیه السلام) مى فرمایند:

همانا فلسفه نابودى رژیم هاى پیشین این بود که حق مردم را ندادند تا آن را به رشوت خریدند، و راه باطلشان بردند و آنان پیرو آن گشتند.

دنیاطلبى و اشتغال به زینت هاى دنیوى بالأخص بین اقشار انقلابى-حاکم شدن روحیه ریا و تملق به جاى اخلاص و ایثار و دگرگونى مجدد ارزش هاى جامعه و فرآیند تبدیل ثروت به ارزش و نابرابرى اجتماعى

-اشاعه فحشا وفساد و ارتشا-تأثیرپذیرى از جنگ روانى و تهاجم فرهنگى و تبلیغاتى دشمن ورجعت تدریجى به ارزش هاى فرهنگى رژیم پیشین
-بحران هویت اجتماعى بالأخص بین نوجوانان و جوانان نسل دوم و سوم انقلاب وگرایش به الگوهاى غرب-فرارمغزها
-تباه نمودن اصول اساسى، فریب کارى،مقدم داشتن فرومایگان ومؤخر داشتن فرزانگان-ناتمام گذاشتن آرمانهاى نهضت
- ابهام طرح هاى آینده- تفرقه و درگیرشدن در گرداب اختلافات داخلى و استفاده نکردن از نیروهاى بالقوه مردم-شفاف نبودن مواضع گروهها، افراد و جناحها در سطح جامعه

- بى تفاوتى مردم نسبت به سرنوشت کشور و اصالت یافتن منافع شخصى و غیرسیاسى شدن دانشگاهها
– ایجاد تردید در آرمان هاى انقلاب وبه فراموشى سپردن یاتضعیف شعار استقلال و آزادى

- در خطر قرارگرفتن امنیت مظلومین- جدى نگرفتن تخصص در امر حکومت و سیاست- تبذیر و هزینه هاى زیان بار اقتصادى
- وابستگى اقتصادى به قدرت هاى بیگانه- عدم وجود فرهنگ کار و انضباط اجتماعى و گرایش به احتکار، دلالى، گران فروشى، قاچاق و سایر شغل هاى کاذب
- رانت گرایى- افزایش فاصله طبقاتى، پیدایش ثروت هاى بادآورده و بى توجهى به مستضعفان و عنایت به ثروتمند….

۳-۳-کلیه ی اقدامات مذکور؛باانگیزه ارتقاءسطح ماندگاری نظام مقدس #جمهوری_اسلامی می باشدکه امیداست مجمع رهروان امربه معروف ونهی ازمنکر در این آزمون بزرگ الهی موفق گردند

۳-۴-مجمع معتقداست که ارزشمندترین معروف برای مسئولین، #اطاعت از رهبری وخدمت به مردم در چارچوب قانون و با حقوق متعارف و پرهیز از اشرافی گری و قدرت طلبی و مقابله با فساد اداری است.

وپسندیده ترین معروف برای مردم حمایت از رهبری باتشکیل #لشکرمطالبه_گری ونظارت برعملکردو #امرونهی مسئولین و پاسداری از ارزشها و #مطالبه_ی آرمانها وآرزوهای انقلاب اسلامی می باشدکه مؤثرترین راه رسیدن به موارد فوق الذکررا #اجرای_قانون امربه معروف ونهی ازمنکرمصوب مجلس شورای اسلامی می داند….

۴-خلاصه و نتیجه گیری:
حضرت علی علیه السلام :

《کسی که به وقت یاری”رهبرش”درخواب باشد، زیرلگد دشمنش بیدارمی شود.》

بی تردید در جامعه ای که بستر اجرای فریضه ی #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر فراهم گردد و مردم به وظیفه ی خویش عمل نمایندمشمول این سخن امیرالمومنین علیه السلام نخواهندشد

لذا؛مجمع رهروان امربه معروف ونهی از منکر مصمم هستندکه : باتشکیل #لشگرهای مطالبه گری زمینه ی عملی اجرای #اوامر و #تدابیر رهبرمعظم انقلاب؛در کلیه ی امور(از جمله اوامر۱۳۹۶/۱۲/۱۷) را باهدف تحقق آرمان های انقلاب و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم نماید

متن اوامر معظم له :
شارع مقدّس بر #حکومت_اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج #حرام الهی درجامعه بشود

حکومت اسلامی موظّف است:

 درمقابل حرام بایستد

درمقابل گناه بایستدآن کاری که درملأانجام میگیرد،درخیابان انجام میگیرد،یک کارعمومی است،یک کاراجتماعی است،یک تعلیم عمومی است؛این[خطا]برای حکومتی که به نام اسلام برسرِکار آمده است تکلیف ایجاد میکند.

حرام کوچک وبزرگ ندارد؛آنچه #حرام_شرعی است نبایستی به‌صورت آشکاردرکشورانجام بگیرد
حالا یک نفریک غلطی برای خودش میکند،[به]کنار،آن بین خودش و خدا است

امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، درمحیط جامعه است، حکومت اسلامی – مثل حکومت امیرالمؤمنین ، مثل حکومت پیغمبر-وظیفه دارد در مقابل آن بایستد۱۳۹۶/۱۲/۱۷٫

۵-راهکارهای اقدام وعمل:

امام_خامنه_ای رهبرمعظم انقلاب درتاریخ۱۳۹۸/۰۳/۰۱در این خصوص فرموده اند: این راهکار عملی احتیاج دارد به:

هدایت، تمرکز، پیگیری، فعّالیّت پی‌درپی و لحظه‌به‌لحظه برای اینکه بتواند این کاروان عظیم جامعه را ومهم‌تر از همه #جوانهای جامعه را به پیش ببرد.

این کارِ چه کسی است؟

این تمرکز، این ایجاد برنامه‌ی کار، پیدا کردن راهکار، ارائه‌ی راهکار، برنامه‌ریزی، به عهده‌ی چه کسی است؟

این به عهده‌ی #جریانهای حلقه‌های میانی است.

این، #نه به عهده‌ی رهبری است، #نه به عهده‌ی دولت است، #نه به عهده‌ی دستگاه‌های دیگر است؛

[بلکه] به عهده‌ی مجموعه‌هایی از #خودِملّت است که خوشبختانه امروز ما این را کم هم نداریم.

ما نخبه‌های فکری در زمینه‌های گوناگونِ مورد نیاز در میان #جوانان، در میان #مسئولین خودمان داریم. اینها میتوانند بنشینند برنامه‌ریزی کنند و هدایت کنند.

تشکّلهای #دانشجویی از این قبیلند، مجموعه‌های باتجربه و فعّال در زمینه‌های #فرهنگی و #فکری و مانند اینها از این قبیلند و هر که هم در این زمینه‌ها فعّال‌تر باشد، مؤثّرتر است؛

‍️یعنی زمام کار دست کسانی است که فعّالیّت کنند؛ تنبلی و بی‌حالی و کسالت و مانند اینها به درد نمیخورد…..
والسّلام علیکم و‌ رحمه‌الله و‌ برکاته

امیدواریم یکی ازاین #حلقه های میانی ماباشیم
ومن الله التوفیق وعلیه التکلان

مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام ۱۳۹۸/۴/۳

جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه از طریق شماره تلفن ذیل بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱

نشانی سایت وکانالهای مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام (پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)
به شرح ذیل میباشد:
http://mran.ir  سایت
@mran_ir  بیانیه ها و مواضع مجمع
@beha_togham_alfaraez
مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام