اطلاعیه ی «شماره ی۱۲۷۱» «۹۸» روز دیگر؛ به چه کسی رأی بدهیم ؟!!در این خصوص؛ دو وظیفه ی بزرگ مطرح می باشد وظیفه ی اول :به کسی رأی بدهیم که توان قانون گذاری بر اساس سیاست‌های کلی نظام «قانون‌ گذاری»که در تاریخ «۱۳۹۸/۰۷/۰۶» ابلاغ شده است را؛ داشته باشد‼️به عنوان مثال :قانون گذاری برای اجرایی شدن سیاست‌های کلی «توسعه ی دریا محور»

«۹۸» روز دیگر؛ به چه کسی رأی بدهیم ؟!!
✅ در این خصوص؛ دو وظیفه ی بزرگ مطرح می باشد :

❌به کسی رأی بدهیم که :

اولا” :
👈 توان قانون گذاری بر اساس سیاست‌های کلی نظام «قانون‌ گذاری» را؛ داشته باشد‼️

✅به عنوان مثال :

❌قانون گذاری برای اجرایی شدن سیاست‌های کلی «توسعه ی دریا محور» که :

❤️رهبر بهتر از جانمان در صدر ابلاغ این سیاست ها چنین فرموده اند :

❌دریاها و خصوصاً دریاهای آزاد و اقیانوس‌ها از مواهب الهی و ذخایر و منابع سرشاری برای زمینه‌سازی :

👈رشد علم و فناوری،
👈افزایش کار و ثروت،
👈تأمین نیازهای حیاتی
👈و تولید اقتدار
👈و بستر مناسبی برای تمدن‌سازی می‌باشند.

✅ ایران با موقعیت ممتاز جغرافیایی و قرارداشتن بین دو دریا و برخورداری از هزاران کیلومتر سواحل و نیز جزایر و ظرفیت‌های فراوان بر زمین مانده، لازم است با حضور مؤثر در :

👈ساحل،
👈فراساحل،
👈دریا و اقیانوس

❌و بهره‌گیری از آن به عنوان یک پیشران و محور توسعه کشور، برای احراز جایگاه شایسته منطقه‌ای و جهانی در بهره‌گیری از دریا اقدام کند.

۱- سیاست‌گذاری یکپارچه امور دریایی و تقسیم کار ملی و مدیریت چابک و کارآمد دریا به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دریا، برای احراز جایگاه شایسته جهانی و رتبه اول در منطقه.

۲- توسعه فعالیت‌های اقتصادی دریامحور و ایجاد قطب‌های توسعه دریایی پیشران در سواحل، جزایر و پس‌کرانه‌ها به گونه‌ای که نرخ رشد اقتصادی در حوزه فعالیت‌های دریامحور (اقتصاد دریامحور) طی ده سال همواره حداقل دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور باشد.

۳- تسهیل و توسعه سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی با ایجاد زیرساخت‌های لازم نرم افزاری و سخت افزاری (حقوقی، اقتصادی، زیربنایی و امنیتی)

۴- تدوین طرح جامع توسعه دریامحور با پهنه‌بندی دریا، کرانه و پس‌کرانه و تعیین سهم و جغرافیای جمعیت، تجارت، صنعت، کشاورزی و گردشگری، خصوصاً در سواحل و جزایر جنوب و بالاخص سواحل مکران با تاکید بر هویت ایرانی-اسلامی طی حداکثر یک سال پس از ابلاغ سیاست.

۵- بهره‌برداری حداکثری و بهینه از ظرفیت‌ها، منابع و ذخایر زیست بوم دریایی با ممانعت از تخریب محیط زیست دریایی بخصوص توسط کشورهای دیگر.

۶-تأمین و ارتقاء سرمایه انسانی و مدیریت متعهد و کارآمد و ایجاد پشتوانه علمی، آموزشی و پژوهشی برای توسعه دریامحور و زیست بوم نوآوری و فناوری دریایی.

۷- توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری در طرح‌های بزرگ مقیاس و دانش بنیان زیرساختی، تولیدی و خدماتی با کشورهای همسایه و سایر کشورها به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های دریایی و حضور مؤثر در معابر بین‌المللی و دستیابی به موقعیت قطب‌های منطقه‌ای .

۸- افزایش سهم کشور در حمل و نقل دریایی و ترانزیت با ایجاد و تقویت شبکه حمل و نقل ترکیبی. .

۹-حمایت از سرمایه‌گذاران بومی و محلی در طرح‌های توسعه‌ای و حمایت از فعالان اقتصادی و بنگاه‌های کوچک و متوسط جوامع محلی در حوزه‌های مختلف از جمله صیادی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری .

ثانیا”:
❌ روحیه ی تحولی داشته باشد؛ چرا که

❤️رهبر بهتراز جانمان در تاریخ «۱۳۹۸/۰۳/۰۱» فرموده اند :

⬅️باید‼️

❌ بر اساس یک کار شبانه روزی – جهادی – منظم وباتلاش فراوان یک حرکت عمومی به سمت چشم انداز «گام دوم انقلاب » راه بیفتد؛ تا بر این اساس ؛ در نظام مدیریّت کشور یک تحوّل عظیمی به وجود آید.

🌸مجمع مردمی #پیگیری سیاستهای کلی نظام۱۴۰۲/۰۹/۰۲

کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱