اطلاعیه‌ی «شماره ی۱۳۴۴»موضوع: به چه کسی رأی خواهیم داد؟!!«۵۳» روز دیگر در انتخابات شرکت می‌کنیم و به دنبال تشکیل مجلسی هستیم که:

موضوع: به چه کسی رأی خواهیم داد؟!!

•◇«۵۳» روز دیگر در #انتخابات شرکت می‌کنیم و به دنبال تشکیل مجلسی هستیم که:

👈مسئولیت قانون‌گذاری و نظارت در چارچوب قانون اساسی را بپذیرد و خارج از این قوانین عمل نکند, به عنوان مثال:

👈شعار امسال «مهار تورم، رشد تولید» است؛ مهار تورم باید به عنوان مهم‌ترین موضوع سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شود.

👈یکی از چالش‌هایی که در کشور وجود دارد، قوانین فراوانی است که گاهی می‌تواند سبب رفتارها و اجراهای متفاوت شود. اگر قوانین تنقیح شود و تعداد آن‌ها کاهش یابد، می‌توانیم به قوانین شفاف و اثربخش دست یابیم.

👈«مهار تورم، رشد تولید» و حل مشکلات اقتصاد کشور جز از طریق واگذاری اقتصاد به مردم، امکان‌پذیر نیست. البته، دولت‌ها در مواردی که مردم قادر به انجام آن نیستند، باید کمک کنند. بیشترین چالشی که با آن مواجهیم، رقابت دولت با بخش خصوصی است؛ به طوری که ایجاد دوباره شرکت‌های نیمه‌دولتی و شبه‌دولتی (مانند نهادهای مهم غیردولتی و بعضی نهادهای حاکمیتی) باعث کاهش قدرت اقتصادی کشور و قدرت تولید نیز می‌شود.

👈بزرگ‌ترین مشکل کشور، عدم تحویل اقتصاد به مردم است. از ۴۳ سال پیش تا به امروز، بحث خصوصی‌سازی و واگذاری شرکت‌ها و کارگاه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی به مردم مورد بحث قرار گرفته است. مهم‌ترین موضوعی که در برنامه هفتم به آن اشاره شده، خصوصی‌سازی و واگذاری این شرکت‌ها و کارگاه‌ها به مردم است. این نوع واگذاری در صورت برآورده شدن، می‌تواند باعث بهبود و سروسامانی بانک‌ها و اقتصاد کشور شود.

👈با وجود این، یکی از مشکلات اساسی اقتصاد امروز ما، تورم است. این امر به دلیل بالا بردن پایه پولی توسط بانک‌ها در کشور رخ داده است. بانک‌ها با بخش خصوصی همکاری نمی‌کنند و درآمدهایشان از این راه کسب نمی‌شود. آنها با دولت ارتباط برقرار می‌کنند و بدهی‌شان به دولت و بانک مرکزی به صورت مداوم افزایش می‌یابد. همچنین، بدهی دولت نیز به بانک‌ها افزایش پیدا می‌کند. تمام این موارد، عامل افزایش پایه پولی و تورم در کشور هستند و نیازمند سروسامان و مدیریت مناسبی هستند

❌این بحث ادامه دارد …..

▪️مجمع مردمی #پیگیری سیاست‌های کلی نظام۱۴۰۲/۱۰/۱۷

کانالها(پیام رسانهای:سروش،ایتا،بله،آیگپ)و وبگاه مجمع پیگیری سیاست های کلی نظام به نشانی ذیل:
http://mran.ir
@mran_ir
@beha_togham_alfaraez
جهت کسب اطلاعات بیشتردرمورد این بیانیه؛ از طریق شماره تلفن ذیل؛ بادفتر مرکزی تماس حاصل فرمایید : ۶۶۶۷۷۳۳۳-۰۲۱